Jag behöver en förändring

image303


Solbrännan börjar hitta sin plats. Och jag känner verkligen för en rejäl förändring.

Jag har börjat fundera på att massakera mitt hår. Jag har ju varit brunett for ages nu och jag har faktiskt fått lust att göra det ljust, okey, jag menar inte platinablondt direkt men en massa ljusare slingor så att hela håret blir ljusare. Jag blir så trött på den förbannade ljusa utväxten hela tiden eftersom jag faktiskt är ganska ljushårig egentligen. Jag var faktiskt extremt kritvit i håret när jag var liten rättare sagt. Har ingen aning om hur det skulle bli men det är kanske värt ett försök?

Blondt eller brunt?

Citydriver

image302



Åkte först förbi solariet igår från jobbet och sen in till centralen för att hämta Nella, den stadsvana drivern Sandra virrade inte ens bort sig i vägarbetet. Oh shit, det var verkligen år sen man såg henne!

Körde hem henne och hem till mig igen, upp och käkade middag hos grannarna. Vilket var lite trevligt.

Sen upp och jobba idag igen. Somnade som en stock när jag kom hem, ska bli skönt att ha lite ledigt imorgon. Nu ska jag nog snart göra den typiska Sazze-är-hemma-grejen som det faktiskt var länge sen jag gjorde. Det innebär att mysa ner sig i sängen, kolla på en Depp-film, dricka Loka och käka godis.

(Lögn 1; jag brukar inte alls äta godis till mina filmkvällar.)
(Problem 2; även om jag nu tänkte göra det idag så här jag inget godis, vilket måste lösas..)

Working time

image301


Shoppade med mamsen och Åsi i Handen igår och jag köpte mig även ett par Hotpants och ett par solbrillor (size: för stora) då jag festat sönder samtliga glajjor. Det var trevlans och dock allt jag orkade med för dagen.

Jobbet går bra, sitter och dricker kaffe med pensionärer hela dagarna vilket är slappt, bland annat. Men trött är jag, inte riktigt van att jobba längre.

Imorgon kommer Nella hem från England, har inte träffat henne på ett år så jag ska åka och hämta henne vid t-centralen. Så skoj det ska bli att se henne.

Och snart bara 1 vecka kvar till superduper-ferren i Missjö, S:t Annas Skärgård. Camilla ska visst med också det blir grymt skoj!

Jag trodde aldrig jag skulle sjunka såhär lågt

Så att jag köpte mig ett par av dessa skor;

image300


Men jag säger som det är. Min fötter är helt sönderfestade och jag behövde ett par bra skor att jobba i. Jag tycker dom är skitfula men dom är åtminstone rosa. Dock fejk, skulle aldrig pröjsa 500 spänn för ett par real ones.

Midsommar var inte bara galet, det var helt sjukt

Känns som jag inte uppdaterat bloggen på åratal ungefär. Men nu ska jag ta mig samman efter ett par hårda dagar.

Det hela började väl egentligen på onsdagen. Jag åkte ner till Jönåker för och träffa Agnes och Marika och vi därefter åkte till Danne och Kenny och skulle säga hej. Men jag drack nog en vinflaska för mycket, tappade bort min mobil, blev galen, sprang runt och hamnade sedan på Öland på torsdagen istället. Med ett gäng på 10 grabbar ungefär. Hur blev det så? (svar:) Jag är galen.

image298

Påväg till Öland i 2 fullpackade bilar, varav en bil med en person extra. Så Kima blev offret som fick slungas emellan, men han däckade ju iallafall innan Ölandsbron. Bilturen var helt galen, alla skrek och Danne fick spatt.


image299

Palla pisspaus hela tiden...


image293

Väl framme vid halv ett tiden någonstans utanför Borgholm. Vi hittade någon slags fylle-camping-gräsmatta-parkering bredvid Gröndals Camping. Försökte slå upp ett tält, gick åt skogen och fortsatte festen.


image295

Lyckades väl med tältet tillslut, med norska flaggan. Jag behöver nog inte säga mer.


image296

Kenny blev full, däckade, drack mer, blev full, däckade igen. Vi träffade några killar från Tyresö, bland annat han till vänster som jag kände igen och kom fram till att han gått i samma högstadie som mig, världen är allt bra liten ibland.

image297

Dom här idioterna kom in i tältet som vi hängde i på midsommar när det regnade utav bara den.


Ojoj, sen drog vi hem på söndagen, åkte in i en snutkontroll, som tur var hade vi tappat bort någon på vägen så det var bara jag, Acke, Kima, Kenny och Danne på tillbaka vägen. Och sen missade jag missade tåget. Så jag mötte upp Marika och Agnes i Norrköping och sen gick vi på bio, gud vad jag saknat min tjejer. Det var mysigt, och sen lånade jag Agnes bil till Sthlm, kom hem vid halv 2 på natten, upp och jobbade dagen efter och sen var det bara att köra tillbaks bilen.

Helgen var verkligen helt galen och sjukt spontan, och kul var det. Allt var bara som en stor festival, campingplatsen såg sista dagen ut som ett slagfält med miljoner ölburkar, krossat glas, trasiga brassestolar och uppbrända tält överallt. Alla sprang runt och lånade startkablar då ingen hade batteri kvar i bilen. Jag kan säga att jag har haft studier i manlighet denna helg.

Började jobba i måndags och nu är man back to reality again.

Midsommar och sånt



Nu ska jag snart åka in till stan och ta tåget till Nyköping där jag ska möta upp mina kära vänner Agnes och Marika. Ska vara där ett par dagar, rida och parta och även fira midsommar där. Så bloggen är på is ett par dagar nu.

Ha en bra midsommar allesammans!
Och gör inget jag inte skulle ha gjort för du kommer ändå inte klara av det.

:)

Iller triller

image287


Vet ni vad jag saknar? Jo, mina galna kompisar Illrarna som jag hade för inte allt för länge sen. Helt galet roliga djur som helst klart piggar upp vardagen, även om dom stökar till en hel del också. Bilden ovan föreställer min första iller Greigor som var båda älskad och fruktad av omgivningen. Jag säger då det men jag klarar inte av att vara illerfri så länge till. De är sådana underbara djur. Dessutom ligger min gamla illeruppfödningssida ute på internet fortfarande, Här.

Vad tycker ni om illrar?

image289

Fancy Day

image284


Idag har jag gått för mycket, jag känner det. Åsa och jag hakade först på cancertrenden och solade solerie eftersom det är dåligt med soltimmar i Sverige nu. Sen drog vi till staden, kollade alla möjlig affärer från City till Östermalm och Slussen. Åsa shoppade inget. Det gjorde jag. Men på rea, då får jag bättre samvete. Ett vitt linne, en blå strandkjol och en rosa scarf från BikBok för bara 99:- helt lagligt tycker jag.

Valet

Nu verkar det som att mitt jobb dilemma tillslut löst sig. Det blev väl kanske inte det jag direkt ville mest, men det som var mest praktiskt just nu.

Alternativ 1
Ridlägerjobbet - långt bort, kändes lite oseriöst eftersom hon inte hörde av sig förens 2 veckor efter hon skulle hört av sig. Alltså lite osäkert och skulle inte varit något vidare betalt. Men det skulle varit grymt kul.

Alternativ 2
Hemtjänsten - Okej, kanske inte världens roligaste men ändå ganska slappt och BRA pröjs! Dessutom finns det kanske en chans att man kan få jobba extra där under hösten, vilket är super om jag funderar på att plugga. Dessutom får jag bra med pengar kan jag ju kanske resa nånstans sen eller köpa en BIL.

Alternativ 3
Portugal - Skulle självklart varit hur kul som helst men största problemet var väl att jag inte hade riktigt tillräckligt med cash för att flyga ner dit lite i last minute och att jag dessutom skulle komma hem så sent så att jag inte skulle kunna plugga till hösten om jag nu gör det.

Så det blev alltså Hemtjänsten, haha, önska mig lycka till.

När allting händer samtidigt

Här har jag suttit och varit allmänt förbannad på att det aldrig går att hitta jobb.

Och nu, idag, sitter jag här och har 3 jobb på samma dag och vet inte vilket jag ska välja? Jag kan verkligen inte, det är totally impossible.

Alternativ 1
Ridlägerpersonal i Bohuslän

Alternativ 2
Hemtjänsten

Alternativ 3
På en bar i Portugal

Alla hur ju sina för och nackdelar, men jag får inte ihop det. Hjälp någon. Dessutom har jag nu sökt in till C3L komvux i höst, lite impulssivt sådär. Jag och Ouze goes sunkiga ams-lokaler, yey.

Bror 18 år

Idag fyllde bror min 18 år. Och Jimmy med för den delen.
Grattis!


image283
image279image280
image281image282


Datahacker någon?

Idag fick jag ett insider tips om hur jag skulle fixa mitt Nero program som jag sabbat genom att ladda ner demoversionen av den nyare varianten.

Och jag lyckads registrera den där förbannade helvetes drivrutin-jag-vet-inte-ens-vad-det-heter filen.

Och ominstallerade programmet. MEN JA, nu är det helt plötsligt något annat fel. Hallå, jag vill kunna bränna igen. Hjälp någon?

Så det gick åt helvete.

Födelsedags Fix

image278


Regnigt och grått idag och bror min fyller hela 18 år. Var i centrum och köpte en present till honom och sen har jag hjälpt mor i köket ett bra tag. Världens finaste jordgubbstårta fixade jag ihop plus att jag lagade sushi till lunch.

Lite släktingar och bekanta kommer vid 17-tiden. Ska bli kul och träffa kussen.

Nä nu ska jag fixa till rummet. Åhhh...

Ferre hos Perre

image277


Vi blev bjudna till farsan polare Perre på grillning.

För min del slutade det med ett par rödvin, en cider och lite rom.

Dagens bästa;

Perre om en grillad banan som inte riktigt var klar:
"- Den är ju mjuk när den är färdig..!"

Det var kul. Imorgon fyller brorsan 18.

Vilken bloggtyp är du?

Jag gjorde ett bloggtest att se vilken typ av bloggare jag är, olah, se här, testa själv HÄR.

Allt-i-allo-bloggare
"Du skriver om det mesta och vill absolut inte nischa din blogg. Du recenserar skivor, knåpar ihop politiska kåserier, antar allsköns "utmaningar", skriver om vardagsbetraktelser, tjejkvällar, gillar att fylla i listor och postar något enstaka inlägg om ett klädesplagg du gärna skulle vilja lägga vantarna på. Du gör allt för att understryka att du är openminded och att den ena dagen inte är den andra lik. Men det är precis tvärtom. "

Mästerkocken

image276


Det blev lugnt idag. Lagade grekisk sallad och drack cider till middag. Och papsen grillade revbensspjäll också då. Det var mums.

Jag är stolt över mig själv idag, var i Haninge utan att shoppa en enda grej, hittade faktiskt inget vettigt. Eller, jo, systembolaget blev det ju då. Mindre stolt över mig själv.

Längtar tills midsommar nu, det blir ett jäkla fjäderhäng.

Nä, nu ska jag lägga mig och kolla på en film. Goder Natter.

What's eating Sandra?

image274


Nu har jag precis varit vid sjön och badat. Varmt idag igen. Hoppas på båten och skärgårn imorgon.

Får se om jag hinner ner till Handen idag. Jag ska INTE shoppa (bra att jag försöker intala mig själv det.)

Förhoppningsvis har jag fått ett jobb under sommaren också.

För det tredje så är jag nu grymt sugen på att tatuera mig. Right.

Johnny and H&M

Visste du att Johnny Depp var med i en reklamkampanj för svenska H&M i Mars 1999? Det visste inte jag. Men ohlala man slutar aldrig förvånas över sina upptäckter. Het utav bara satan var han iallafall. Right?

image267image268image270image269

Partysuget är tillbaka

image266


Idag är det fredag och jag är som vanligt jäkligt partysugen.
Men vad händer ikväll? (svar: jag vet inte)
Ska nog gå till systemet iallafall så att man är förberedd.

Vad ska ni göra ikväll?

Strawberry Desireé

image271

Jag och morsan sitter och kollar på TV när Systembolagets nya reklam om den nya Xider Strawberry Desire kommer upp.

Morsan: "-Vadå, jag fattar inte den där reklamen, vadå Desireé?"
Jag: asgarvande "-Desireé?!?!? Morsan vafan, Desire, på engelska..."
Morsan: "-Jahaaa...."

Det blev mitt dags skratt.

Faktiskt riktigt god är den också, sådär sommartjejig. Har du provat den?

Lad goes Fotomodell

Vår voffis var på kennelträff i helgen. Kolla vilka fina bilder dom tog på honom. Han kanske börja fundera på en annan karriär. www.streamlights.se

image262
image263
image264
Tredje längst ner från vänster; Morsan, Lad och Farsan.

Ett stereotypt beteende

Låten "Boys, boys, be my boys.." kommer på min musikspelare på datan.

Jag: "- Vad fan det ringer ju!"
.. och börjar instinktivt kolla efter min käraste mobil.

Tror jag ska ta och byta ringsignal idag. Jag börjar bli skadad.


Coffeetime, kind of..

image261

Nu:
Mor ska göra kaffe till mig, jag klagade på att hon hade spart för lite (ja det var verkligen lite)

Snart: Ta Audi:n och åka på arbetesmöte i centrum.

Sen: Har du något förslag?

Dagens

image260

Dagens låt:
Brick and Lace - Love Is Wicked
Dagens telefonsamtal:
Älskade Muffe
Dagens outfit: Vit-rosa tenniskjol (Adidas) + vit pikétröja, tennisbanan here I come..
Dagens adjö: Marika som åkte hem
Dagens jag vill: Festa (igen, igen...)
Dagens hetaste: Johnny Depp, who else?
Dagens värsta: Soc-Tanten
Dagens längtan: 7: juli!!!
Dagens saknad: Den vanliga..
Dagens problem: Jag kan inte sova, har ingen lust o sova.

Du, schomme..

image256


Christina åker ju bort till  Nya Zealand på söndag igen.
Alltså måste jag alltså hinna ut till Åkers igen innan söndag.
Jodu, det är mycket nu.


Tackar alla för den underbara helgen.








Det är mycket nu

Marika följde ju med mig hem efter helgens upptåg. Vi har hunnit umgås med några Tyresö-schommar som dom tydligen träffade i Indien.

Igår kom Ouze även hit och vi bestämde oss för att en promenad att köpa cigg skulle bli fint (efter lite motstånd från mig..) och så gick vi, gick, gick för att sedan inse att allt var stängt. Vafan är det är för en bonnhåla. Så efter 2 timmar var vi hemma igen. Utan nånting. Så vi åt knäckebröd istället. Yeey.

Idag drog Marika sig hemåt och jag och Ouze var i centro. Jag var på ett himla möte och började planera mord. Efter det gick vi och solade solarie eftersom våran moderna instinkt säger oss att det är så segt att sola i solen. Sen blev jag i min hopplöshet uppringd av hemtjänsten och ska dit på möte imorgon.

Ja lade till en ny kategori på bloggen också.. "Party all Night long" Kände att det började bli dags för det.

Helgens bästa

En gubbe inne på en affär i Norrköping, söndagmorgon.
Till oss om dörren;
"- Den va inte morgonpigg den där inte!"

Anonym om anonym efter 1,5 flaska vin;
"- Alltså han var ju faktiskt ganska snygg igår..."

Jag om att jag inte hade några pengar att spendera;
"-Fan alltså, jag har köpt hamburgare för alla pengar!"

Helgens Roadtrips

Mobilen dog, så det blev lite dåligt med bilddokumentation under lördagsförmiddagen. Nåväl, vi var väl hemma hos Agnes igen vid 9 på morgonen. Sen fullt drag i stallet i hettan. Jag, Agnes och Fredrik red ut på en liten riddarrunda och det känds bra att vara tillbaks på dom gamla jaktmarkerna igen. Och tillbaks på hästryggen för den delen också.

image248image249


Måste erkänna att jag var hyffsat sliten under lördagen, hade inga direkta planer på hur lördagkvällen skulle bli. Men sen kommer eftermiddagen och jag och Marika börjar känna det där partysuget igen. Så, vad skulle vi då göra då? Vi hamnade först med Lenis och ett pack i Nyköping, spelade brännboll och sånt. Men en annan hade ju bilen så det blev inge dricka än inte. AH! Vi kollade på nån crusing i stan och såg tre fulla och glada bekanta brudar köra förbi skrikandes på flaket, det var Linda, Mia och Malin. Haha. Sen tillslut sa Fingret att vi kunde komma till Norrköping och festa istället. Ohlala, 6 mil till och sen jävlar. Blev lite snabbdrickning för min del eftesom klockan redan var halv tolv när vi kom fram. Smög, dansade lite, skrattade åt diverse fulla personer och tog sedan en taxi hem till Kim där det sedan mitt i natten kommer in någon schomme med en xl-skiffnyckel och bara är allmänt läskig och försöker väcka oss genom att kittla oss under fötterna. Alltså.

image250
Blev väl lite fram och tillbaks där i Norrköping under dagen, spårvagnar och sånt där..

image251


image252
Började förflytta hos och stannade på hästtävlingarna i närheten där resten av flocken befann sig.


image253
Sov lite vid hästlastbilen som återhämtning.


image254
På vägen hem från Norrköping blev det lite badpaus i Stavsjö först, det var behövligt om man säger så.


image255
Agnes och Marika, olala vilken helg vi haft. Helt otroligt skoj har det varit ♥

Sen blev det en låång resa hem till Stockholm igen och Marika hängde på. 60 mil körde med farsans firmabil. Han älskar mig nu...

Ut över vidderna

image242
Fredag: Äntligen, framme i Jönåker! Väntade tills Agnes jobbat klart, styla upp oss och sen bar det av in till da city, Nyköping. Släppte av Marika på vallarna och jag och Agnes försökte söka upp lite Öknafolk som enligt informationen skulle vara hos Olle, ja tjena, då hade dom ju redan dragit när vi kom dit. Så vi slog våra kloka huvuden ihop och spårade förrädarna och vi fann dem.

image243
Stötte på en massa folk i stan och folkmassan splittrades en aning. Vi gick in på Sky men insåg att det inte var så mycket drag där ännu. Tänkte vi skulle söka oss till den andra krogen när vi av någon anledning hakade på ett gäng grabbar ner till hamnen, som vi dock senare tappade bort. Nåväl, tillbaks till Sky då, som nu var packat med fulla studenter..

image244image245
Öknastudenter i tårar och glädje. Ja, jag minns hur det var. Förra året glömmer jag aldrig. Stötte på Jesper och Sandra på gatorna. Slaktis, Malin & Marie, ja det blev en hel del folk under nattens lopp. Även mina trogna vapendragare Erica och Bullen var där, och Agnes såklart då.

image246image247
Tänk att Fingret alltid är där det är fest. Haha. Vid halv tre tiden började jag, Agnes och Lenis söka oss hemåt och vi sov tillslut hemma hos Lenis.

Torsdag.. och sen var helgen ett faktum..

Det började en torsdag. Pick och pack och hela vägen till Åkersberga. Det började väl ganska lugnt egentligen förutom A-K's klädångest inför morgondagen. Jag och Christina tog en sväng med bilen och hade deeptalk.


Upp tidigt och sen blev det jag och Christina och grandma som sökte oss till Norrtälje. Firade Muffe som var lite små rund under fötterna efter morgonens champange. Snyggve hade min eftertraktade studentklänning på sig, den börjar gå i arv nu liksom.


image232
Jag var tvungen att skriva dit en detalj på studentplackatet. Ohlala..


image233image234
Posing utanför gymnasiet. Varmt som utav bara satan och förlånga promenader i höga skor...



En evig väntan på kortegevagnar och fulla studenter, vi satt och solade oss lite vid havet, posade med min fantastiska kamera och fotade heta snutar (?)


image239image240
Mottagning på gården. Det har var kanske lite jobbigt, jobbigt, aja..


Sen var helgen ett faktum. Vid 5-tiden tog jag min kära bil och körde land och rike och hamnade efter en lång jäkla köbildning på EA:an i Jönåker, 2 timmar senare.

Kära studenter

image227

Nu drar jag då ut till Åkers (igen) och hoppas på ett kvällsdopp. Imorgon är det studenttider på allvar, först ska jag vara med på Anna-Karins mottagning i Norrtälje/Åkersberga och sen efter det åker jag till Nyköping för att träffa alla Öknastudenter och gamla vänner, sen stannar jag nog hos Agnes till lörd eller söndag.

Studenten? Handlar inte det om att leva tre år på en natt, det gjorde vi iallafall. Och helt allvarligt talat var det nog den roligaste dagen-kvällen-natten i hela mitt liv. Ingenting blir någonsin det samma igen, det kan jag säga från hjärtat såhär ett år efter. Jag önskar verkligen att jag aldrig slutat skolan. Men allt har ju sin tid och jag lovar att det finns mycket annat att upptäcka och fler hav att drunkna i.

Jag önskar alla studenter världens bästa dag imorgon! Så kanske vi ses...

Adios amigas

Damn Hot

Det är såå varmt, jag storknar, försökte ligga ute och pressa en stund men insåg att det är alldeles för damn hot outside. Det funkar liksom inte om jag inte har vatten i närheten, jag drabbas av panik då...

image226


VATTEN, vatten, vatten älskade vatten, och hästar! Och dessutom bara älskar jag den här bilden..
Nej, du har rätt, man ska ju inte klaga nu när det äntligen är SOMMAR! Ohlala, underbart, underbart. Nu ska jag snart iväg på möte och sen ska jag möta på Åsi och vi ska dra en snabbis till Handen och jag ska försöka köpa ett vitt sidenband till min rosa klänning, for tomorrow.

Sekretessbelagt Ökna-material

Idag lyckades jag bryta mig in på en gammal cd-skiva som jag spart en massa gamla bilder på. Och se vad jag fann, gammalt hemligt Hus 8-material som jag tror inte någon har sett. Detta var en dag som alla andra dagar när hus 8 hade tråkigt, och fick för sig att göra något radikalt...

 


.. vilket slutade i, ja ni ser ju resultatet. Agnes & Camilla kletade sensuellt in varandra i ketchup och ja, jag vill inte veta vad det mer var för gottigt. Ser även ut som om den stackars oskyldige (eller inte..) Fingret drastiskt dragits med i leken och fått smaka på Hus 8:as sanslösa ondska.

Dagens roligaste

image220
Samtal mellan min 12-åriga brorsa och farsans polare Perre.

Perre: "-Tobbe, vad vill du bli i ditt nästa liv!?"
Tobbe: "- Jag ska bli en Behå..!"


Jag till farsan.

Farsan: "-Fan vad liten båten ser ut!"
Jag: "-Ja, det är ju ingen penisförlängare direkt..."

Seaturtles Mate

image209
Ohlala, skärgårn idag då med kära båtkompanjonerna Perre & Lotta. Hur varmt som helst och i stort sett helt vindstilla.



Min bror gillar inte kameran tror jag och han har även problem med att ha brallorna på rätt nivå. Åkte rätt långt bort idag, tror vi var vid Värmdö eller något i den stilen.



Pressa, pressa, pressa hela dagen. Måste också säga att jag och lillebror Tobbe var dom enda som badade, havet mätte hissnande (eller inte) 14 grader. Ilade en del om vi säger så.

image218image219
Lillebror Tobbe och jag. Kan tilläggas att jag nu efter dagens solande är typ helt död och har världens solfrossa även fast jag inte direkt bränt mig. Nåja, nu är brännan nästan fixad iallafall.

Lochness - återkomsten

image205image206
Sjön i eftermiddags då. Helt underbart väder idag, har verkligen försökt fixa brännan idag, men det var ju så VARMT. Var med voffsen vid sjön och han lekte bäver utav bara satan. Ohlala, I love the water!

image207image208
Största pajashunden ever. Lika kär i vattnet som mig själv. Imorgon blir det skärgårn med båten, solfrossa, jag-ska-vara-hoppa-i-land-kalla-och-alltid-ramla-i-vattnet-akten och picknick.

Stördaste listan ever

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn?t make sense. NO CHEATING! Will it be ok?



How are you feeling today?
Rhythm of The Night (DJ Breeza remix) - jo, det är ju natten som gäller, haha..

How do your friends see you?
Give it To Me (Timbaland, Nelly Furtado) - hmm..?

Will you get married?
The Boys of Summer (DJ Sammy) - Ohlala, spännande.. det här var ett läskigt sammaträffande faktiskt, angående denna låt..

What is your best friend?s theme song?
Destination Calabria (Alex Gaudino)

What is the story of your life?
Captain Jack (Dance Revolution) - eeh? Det här var ju också lite spännande, haha.

What was high school like?
Kom ihåg mig då (Lars Winnerbäck) - ja, faktiskt..

How can you get ahead in life?
Sex on The Beach (E-rotica) - Alltså allvarligt, jag börjar bli lite orolig över min livssitution vid det här laget, men det låter ju bra...

What is the best thing about your friends?
Varje gång jag ser dig (Replay Svenska Hits) - haha, jasssså??

What is today going to be like?
Sweet Dreams (Benny Benassi remix) - Åh där ser man, låter ju possitivt iallafall...

What is in store for this weekend?
Fred come to bed (E-rotica) - Hjälp.......

What song describes you?
To the stars (Astrada) - Är det possitivt eller negativt?!

To describe your grandparents?
Dansa i Neon (Replay Svenska Hits) - Jo, dom är ju döda så.. kanske..

How is your life going?
Tvivel (Lars Winnerbäck) - Kan stämma rätt bra de...

What song will they play at your funeral?
Vingar (Thomas Ledin) - Jag ska köpa vingar för pengarna? Oh god.

How does the world see you?
From Paris to Berlin (Infernal) - Måste vara jäkligt värdsligt sinnad...

Will you have a happy life?
Sex on the beach (E-rotica) - Oh my god, jo tydligen...

What do your friends really think of you?
Puls (Gyllene tider) - Aja, shises...

Do people secretly lust after you?
Wait A Minute (Pussycat Dolls) - Ah precis, vänta en stund va...

How can I make myself happy?
The Sweet Escape (Gwen Stefani ft. Akon) - Vadå? Ska jag rymma? Kanske förresten

What should you do with your life?
Söndermarken (Lars Winnerbäck) - låter inte possitivt det där...

Will you ever have children?
Det gör ont (Lena PH remix) - jo det kan jag ge mig fan på..

Jag lider av telefonskräck

Nu ska jag ringa lite telefonsamtal och se om jag kan få tag i några referenser.

"riiiing, riiiing, riiiiiiiiiiiiiiiiiiiing, riiiiiiiiiiiiiing...."


Uppföljningen: Palla inte svara, nu när jag tog mig samman och allt.



image204
Kanske borde skaffa denne till mobilen.

Jag och Åsa på AF

Åsa: Vad sa dom?
Jag: Eh jag vet inte
Jag: Vad sa din?
Åsa: Alltså helt värdo, jävla schomme. Fett läskig tant.
Jag: Skojar du. Alltså jag fattar inte meningen med det här.
Åsa: Suck.
Jag: Ååååh jävla schommar.

In DA MORNING.

Svandyk & Lochness-odjur

Måndag; Var ju tvungen att visa Chris min favoritaffär Eko och hon samtyckte, yes. Och jag, köpte Tropical Suns Brun utan Sol-spray. Honey, jag orkar inte sola längre, måste påskynda det hela lite. Sen drog vi och bada med voffsen och jag gjorde ännu ett vackert svandyk medan Lad lekte lochness-odjur. Sen drog Chris hem och jag och mor åkte och shoppade, igen, och jag lyckades smuggla ner min favvofavvo-sommar-plåga den oemotståndliga kokos-bodybuttern från Hawaiin Tropic.

Sen har jag kanske fått sommarjobb också! Fick ett telefonsamtal idag från Bohuslän. Och kanske åker jag ner dit och leker ridlägerledare i 2 månader..

Söndag; Sov typ halva dagen och sen får vi arslet ur vagnen för att åka och bada. Fint väder så why not. Är stolt över mitt fina svandyk som fick bli årets första dopp. Ohlala, en liten simtur i det blå och sommaren är nu ett faktum. Sen drog jag och Chris hem till mig då..

image202image203

Vi spårar inte ur denna helg

Lördag; Åkers igen då. Tog min nya bästa vän Roslagsbanan till ännu en tapper tur till Stockholms nordligare delar. Hyrde film och köpte godis. Denne helg blev lugn även om jag försökte vilda till det. Vi satt ute i solskenet och drack några cidor, fick sockerchock och blev sen allmänt illamående. Kollade på den Vita Masaien och A-K fick för sig att dra till nån grabb. Nåväl, jag, Chris och 11-åriga party-kungen Nicklas blev lämnade alone. Men så ringer den helt klart mest oberäknliga karln i landet, Linken, och får för sig att komma till Åkers och hälsa på. Så han kom ju och vi hade lite deeptalk om livet som vanligt, men det var kul och träffa honom igen. När man minst anar det liksom.

image198image199
image200image201
Vi spårar ur som alltid..

Jaja, små saker

image197Nej, jag är ingen ordningsmänniska direkt. Bara om jag har lust. Men nu ska jag faktiskt städa mitt lilla rum först och sen drar jag till Åkers. Kunde inte sova igår igen, så jag satt och kollade på film till typ 3, orka vända på dygnet liksom, såg A Nightmare on Elm Street, helt sjuk film..



Puss&kram ha det bra så länge

Burberry Feelings

image196Idag har jag varit kreativ. Massakerade min gamla Burberryväska och vips så blev det en fin liten Burberry-kuvertväska istället, prima ballerina, precis vad jag behövde inför min nya krogsäsong. Snacka om förfalskning. Well, cuttade också sönder ett par gamla Lee-jeans som fick bli en jeanskjol istället, den är dock inte riktigt färdig ännu.

Sitter vid datorn och dricker vatten med c-vitamin-brustablett-med-jordubbsmak. Yey, härlig fredagkväll. Det blev ju ingen krogen för min del, känner redan att ekonomin börjar krisa även fast det bara var några dagar sen jag fick pengarna, hm, ja, det är illa. Jag laddar upp för studenten i Nyköping nästa helg och sen Gotland helgen därpå. Fast det blir väl lite vin i Åkers imorgon också..

I don't need a man

Jag säger ju bara det här med gamla vänner och bekanta. Jag satt precis och pratade med Richard på msn (Ouze, you know who I mean..)  och det var ju bara lite lustigt. Blir väl säkert till och träffa honom nån gång i sommar också. Haha.

Jag och Emmy har också suttit och snackat en massa på msn idag, och kommit fram till, ungefär, I don't need A man. Eller kanske Give me a man that is man enough. Samt även att man ska försöka lära sig leva i nuet (hur gör man?). Varför känns allt så förbannat avancerat nuförtiden? Gör vi allt så komplicerat så vi skrämmer bort vår egna art? Varför går det bara inte att lite på folk? Eller har vi bara för mycket tid att tänka? Jag tycker om lösaktighet till en viss nivå. En nivå som alltid överskrids. Eller är det bara 20-års krisen. Vad vet jag.

But maybe it isn't easy to understand girls either;

"-nej och det är där jag är så jäkla jobbig, jag vill verkligen inte verka efterhängsen så jag skriver typ aldrig till dom och är värsta dissig fast jag egentligen vill visa vad jag känner, jag vill liksom inte släppa någon för nära."


Koffein

Kom precis fram till att jag bara druckit kaffe idag. Börjar känna mig lite hyperaktiv. Så jag ska använda min hyperaktivitet till att blogga ännu en gång. Och sen ska jag sy om ett par jeans till en jeanskjol och så ska jag sy om en väska också.

Bye bye kläddesign

Tattoo Me

image195Jag har blivit himla sugen på att tatuera mig snart (dvs när jag har råd). Har funderat på det ett tag och kommit fram till att det enda som egentligen tilltalar mig är ett par små vingar på ryggen, mellan skuldrorna, jag vet att det är trendigt men jag tror det är det enda som känns jag. Men inte som på Nicole Richie här utan bara i svart och inte samma utformning heller. Skulle också kunna tänka mig något på ankeln och/eller på handleden. Jag vet dock inte riktigt vad ännu.. Några fler som är sugna på att tatuera sig?

Lista, lista, tjolavista

Hårfärg: Brunett
Ögonfärg: Blå
Längd: 162 cm (ey jag känner mig längre ju..)
Studerar: Ne, palla.
Favoritklädesplagg: Det nyaste är bäst, sen tröttnar jag.
Har alltid med mig i väskan: Plånbok, mobil, nycklar, kalender, snus, läppglans, tuggummi
Dricker jag läsk dricker jag: Cola light, tönt.
Tatueringar, piercings: Ett hål i båda öronen + naveln
På datorns skrivbord har jag en bild av: Johnny Depp
Imorgon kommer jag: Åka till Åkersberga
I sommar kommer jag klä mig i: Shorts, jeanskjol, allt möjligt och klänningar
Jag är född: 1987
Om jag fick byta klädstil med någon tv-roll skulle det vara: Är ju inget stort fan av TV-serier. Men kanske Mischa Barton när hon var med i O.C.
Min all time favourit parfym är: Escada, J.Lo, Ralph Lauren..
Nu ska jag: Inse att mitt kaffe precis tog slut.
Kändis jag på något mystiskt sätt alltid läser om: Can u guess? Johnny Depp I will say..
Senaste blogg jag upptäckt: Pallar inte lägga dem på minnet.

Kaffesugen

Jag och Ouze var på AF-möte vid 9.00, helt värdo som Åsa säger. Verkligen jävla schommar som jag säger. Plus att alla som är där också bara är schommar, förutom vi då såklart. Tillbaks där på tisdag igen, ännu mer värdo (=värdelöst). Sen drog vi till Tyresö Centrum och drack kaffe vs latte, yummie, lite bättre iallafall. Palla att jag typ aldrig duckit kaffe där även fast jag bott här i ett x antal år. Bättre sent än aldrig. Sen kom vi fram till att H&M i centrum är också helt värdo och att det inte fanns något mer att roa sig med..

image193image194

RSS 2.0