Slut i huvudet tvåtusensju

Jag gillar och leka med datan, jo det är ju så liksom.
Bakfyllan i Åkers i söndags. Trattkantarell, obeservera att jag inte gillar mitt nya smeknamn...


We were knights once

Idag var det möte igen i morse, helt värdelöst egentligen. Kom hem och kollade på Heartbreak Hotel och höll typ på och garva ihjäl mig, riktigt roande film faktiskt. Sen åkte jag och, ja igen, shoppade, med mor. Lite smycken igen och en ny navelpiercing, cute. Fick klart jobbansökningsbrevet till ett jobb i Norrköping, palla egentligen.

Blir visst inget Gotland i helgen så det blir väl lite fjäderhäng i Åkers istället, om jag nu vågar åka dit, hrmpf. Förresten blir det kanske krogen imorgon, får hur jag känner mig, är väl mer så att pengarna ska räcka I guess.

Pratade med Agnes också, blir väl till och stanna hos henne nån dag efter studenten. Leka riddare på gammalt Agnes och Sazza-vis, åh vad jag saknar. Jag flyttar nu, jag flyyyttar...

image192
Jag och Sazze och Kharishna någonstans mellan Nyköping och Jönåker, efter att ha sovit i en okänds husvagn en natt, helt vilse var vi, trodde vi...
Minns du detta vännen?




Här är Agnes hoppvideo också, liked I promised..

Snyggve kom hem

Bror kom hem, nyklippt och dan, och var bara allmänt snygg. Bra att han äntligen blev av med det långa brat-slisk-håret, han brås på mig och kan ju det där med stil, hehe. Jag vill också vara lika snygg som min bror. Fan.

image190image191

Här snackar vi schomme

image189
Festen i Åkersberga var ju ändå rätt klockren. Här är beviset. Detta är Kenny som jag vet inte vad han gör. Typ däckat på gruset med alla stolar över sig. Frågan är hur han lyckades. Ja, jag säger då det. Så där full har jag då aldrig varit :P

I´m about to loose control and I think I like it.. or maybe not?

Nattliga konversationer

Jag kan inte sova, som vanligt. Så jag ska nog kolla på Sleepy Hollow, den är mysig.image188

Min och Åsas dagliga natt konversation;

Sandra A. Lundin säger:
hm fan va tråkigt ja har

åsa säger:
jag med
jag ska nog sova

Sandra A. Lundin säger:
ja med
eller ja ska nog kolla på film
ja kan inte sova

åsa säger:
inte jag heller

Sandra A. Lundin säger:
fan

Ne, godnatt nu förfan.


Listor är roliga, ibland, eller kanske inte

Tio första:

Första bästa kompis:

Det var nog fan Åsa, haha 

 
Första bil:

En fin vit Mitsubishi Galant, som tyvärr dog på EA:an förra vintern

 

Första kärlek:

Jag är verkligen inte riktigt säker på detta, ska vi säga Richard? 

 

Första husdjur:

Salamandrar, Eremitkräftor, Vandrande Pinnar och sånt. Jag var ju då pälsdjursallergiker, vilket sög, men sen blev de guldhamstrar, kaniner, ja allt.

 

Första semester:

Hur ska jag minnas? daah.

 

Första jobb:
Rundemars Gård och på Posten

Första köpta skiva:

Oh my god, palla!

 

Första riktiga kärlek:

I'm not gonna say his name..

 

Första piercing:

Hål i öronen, men de räknas inte. Så de blir väl navelpiercingen då.

 

Första konsert:

Eminem? Ja, måste vart.

 



Nio senaste:

 

Senaste alkoholdrycken:

Alldeles för ofta, alldeles för mkt. Hela helgen blandades väl med vin, öl och jägermeister. Vi säger så.

 

Senaste bilfärden:
Igår, till Eko.

Senaste filmen du såg:

Pirates of the Caribbean 3

 

Senast ringda telefonsamtal:

Snackade med Christina för ett tag sen..

 

Senaste bubbelbadet:

Äsh, det är överskattat.

 

Senast spelade CD:

Honey, cd-skiva? Mp3-spelare låter bättre..

 

Senaste kyss:

HAHAHA, i helgen tror jag väl...

 

Senaste gången du grät:

I helgen, HAHA.

 

Senaste måltiden:

Knäckebröd till middag, typ. 

 



Åtta har du nånsin:

 

Dejtat en av dina kompisar:

Jo det har jag nog. Eller beror ju på vad man menar..

 

Blivit arresterad:

Nej, jag tror inte det.

 

Blivit kär vid första ögonkastet:

Njee...

 

Fastnat med blicken i någons urringning:

Haha, ah.

 

Fått ditt hjärta krossat:
Som fan. Tack.

Sagt att du älskar någon utan att mena det:

Kanske utan att minnas.

 

Haft ett one night stand:

I´m not gonna tell, men jag är faktiskt ganska skonad.

 

Busringt till någon:

Palla.

Nu utmaner jag alla er som läser det här! Kom iiigen!


Inte något fjäderhäng direkt

image185Woho! Fick precis klart ett ansökningsbrev till ett jobb långt bort åt skogen, voila, alltid något. Åkte hela vägen till Brommaplan i morse för att vara där i en dryg kvart, värdelöst, 40 minuter på tunnelbanan liksom. Men eftersom jag tyckte att jag gjort en så god gärning så hoppade jag självklart av i T-centralen och idag shoppade jag igen. Jag är verkligen sämst på och hålla i pengarna. Men jag behövde ju faktiskt ett linne, haha. Så det blev ett gult linne och en vit pikétröja på Gina Tricot och halsband, örhängen och ett diadem på Ur&Penn, och juste, mobilen fick också ett örhänge förresten. Sen åkte jag buss med mobilen för första gången också, alltså köpte biljett på sms, haha, det var en upplevelse, kändes himla modernt så att säga. Sen var jag trött som en gris och däcka framför TV:n efter min mkt aktiva dag, eller kanske inte.

Jag bjuder på en dagens outfit bild idag, inte alla dar sådär. Lite av min nya shopping liksom. Christina kanske kikar förbi imorgon, det blir trevligt.

Me goes designing

Försökte lista ut html-koderna lite på bloggen nu så här på morgonen (trotts att jag egentligen har ganska bråttom..) och TADAA kolla vad jag lyckades med! Var trött på rosa så det fick bli lite lila, more to come.

Ne, nu måste jag kila och springa till bussen till stora staden.

Over and out

Got no fear, cuz I got a lots of beer...

Idag var jag på världens mest värdelösa möte. Igår hade jag ångest ala tvåtusensju. Idag var det lite bättre men jag tog ändå en runda till EKO, haha. Har dessutom varit segast i världen hela dagen, konstigt lågtryck ute antagligen, likt världens bakfylla. Så jag kollade på Smala Sussie (Pölsa got no fear, cuz he got a lots of beer. Visste inte att det var därifrån det uttrycket kom). Nu försöker skriva jobbansökan brev men det går åt skogen, men det är bråttom nu. Har dessutom kommit fram till att jag tänker flytta någonstans, ska typ söka jobb över hela Sverige, eller kanske inte riktigt. Men Nyköpings-hållet. Jag är trött på Stockholm. Har varit allmänt mobil-busy idag igen. Ångestsamtal med Muffe, schommesnack med Danne och sen hörde Jocke av sig också, och allt var väl med honom, tur de. Min mobil har blivit min nya älskare, tacka himlen för Sony Ericsson.

Nu ska jag gosa ner mig med Jackis och kolla på Pirates of the Caribbean 3 igen.. Tror dessutom jag har en chockladbit gömd nånstans, den tänker jag äta upp NU!

image184

Gamla vänner

Det har varit mycket snack med gamla vänner på sistone. Folk jag inte pratat med på år och dagar. Satt precis och snackade med Jesper och det var ju inte direkt igår. Folk kommer och folk går, men vissa består.

Undrar verkligen vad som hände en viss grabb i lördags som inte heller går att få tag i nu.

Hm..

Veckans ståhej

Idag; precis, var på intervju på Berga, luktar ko och får se vad som händer.
Tisdag; Möte på AC
Onsdag; Sjukgymnastjävel
Torsdag; ?
Fredag; AF-möte plus sjukgym (måste avboka visst..). Åka till Gotland.
Lördag; Gotland hos Camilla, party all night..
Söndag; Gotland
Nästa helg; Studenttider i Norrtälje & Nyköping, party all night again..

image182
Studenten 2006 efter ett dygns festande..
Jag, Melker, Jacob, Jesper & Patric

Jag kämpade för glädjen och vi hade kunnat fått den

Det fanns ingen tid och allt blev bara fel, även om det kändes så rätt. Men ju mera tiden gick, desto mer såg jag hur mycket du gick emot dig själv. Du hade liksom vi samma behov av kärlek och uppmärksamhet, ensamheten är bara ditt fängelse för att undvika problemen.
 
Du hade inte samma kämparglöd som mig, du valde flykten och du valde dom svarta hålen. Jag höll stenhårt i det vi hade, men du stängde alla dörrarna för rädd för att allting skulle bli fel och för att bli sårbar som varenda människa i världen. Du är nog medveten om hur bra vi hade det och hur menade vi är för varandra, men du valde att gå in i dimman och slänga bort det som betyde mest. Jag ställde upp på mer än vad en människa borde ta, men det slutade med att även jag tappade greppet och inte kunde hålla emot längre. Skulden bär jag, även fast jag vet att jag inte borde.

Jag kämpade för glädjen och vi hade kunnat fått den. Varenda centimeter och ögonblick finns i mitt huvud och går på repeat. Minnen som bränner och sanning förgör.

För att år sen tänkte jag:
"Vi kanske kunde
gömma oss under ditt täcke
och andas meningar på tyget
låta dem leta sig fram till våra
läppar och somna in i den saga
som aldrig var ämnad för oss."
(eller lyckades vi bara spela sönder rollerna?)

SEN GICK ALLT PÅ REPEAT TVÅ GÅNGER TILL

Jag har velat somna många gånger nu.

= TRE JÄVLA GÅNGER

Det handlar om liter tårar och sönderskrivna blad...


(jag blev lite deep nu, ursäkta, men det var ett tag sen..)


Vilken jävla fest..

Fredag; Först en runda till Norrtälje för att införskaffa sånt där viktigt ni vet. Sen började vi förkröka. Jag, A-K, Christina & Carro lyckades få i oss 3 liter vin inom loppet av någon timme. Vi var så sugna så att vi var tvunga att lugna nerverna lite. A-K sprang omkring och skulle bestämt hångla med mig (?), Carro spydde och jag och Chris hade deeptalk typ.

Lördag; En ny vända till systemet eftersom vi visst råkade nästan dricka upp allting dagen innan. Dagen gick fort och sen var det pangfest. Folk strömmade in och jag har stora minnesluckor vilket är lite tråkigt. Men kul var det, det var mycket folk man inte träffat på länge och nästan hela hus 8 var samlat, även om jag inte minns så mycket av det. Det var nog årets fylla för min del, jag gick upp och ner mellan "faaaaaaaan va kul!!", "desperata pinsamma fyllesamtal", "livet går under" och "party as hell!". Festade ungefär från 16.00-4.00 in da morning. Imorse var det ångest 2007 plus ett gäng grabbar som var kvar till 18.00 på kvällen, drygade som fan och käkade kycklingsallad. Ja, fyfan vilket röjj det var. Ouze och jag drog bussen hemåt och nu är jag bara sliten. Imorgon är det anställningsintervju på Berga Naturbruksgrymnsium, jag känner mig inte i form.

Sammanfattning av kvällen; jägermeister+redbull=minnesförlust, schomar & fjäderhäng (?), Muffe goes away, benen helt sönderbrända av brännässlor (vet inte hur), Me goes everywhere and nowhere, Ouze goes double, Kenny däckar på logen som en säl, halva Ökna is entering and everyone got hang-over. Tack alla för en superkväll!

image168
Slitet som fan...



Sovställningarna varierade; Kima, Kenny, Acke & Olle


Börjar vakna; Åsa, Christina, Nettan, Christina & A-K


Även resten vaknat; Danne, Acke, Kima & Åsa


Acke, A-K, in da wood & Nicklas.

En god gärning

För oss själva? Hm, frågan återstår. Jag och Ouze slääääpade iallafall oss tillslut till Arbetsförmedlingen i Globen (vad nu det ska vara bra för, känns det som?). Dom undrade varför vi inte drog till Tyresö istället, fuck you tänkte jag, den är obemannad. Jag tycker inte om att prata på en dataskärm, för modernt helt enkelt och lite skrämmande. Dagens goda gärning får väl detta bli iallafall.
Ska bränna en sista exalterande partyskiva tills på lördag nu. Packa ner ungefär halva min garderob innan jag drar till Åkers. Dricka lite kaffe kanske och glömma resten av alla hundrasjuttiofem saker jag tänkte ta med mig, ungefär. Tänkte dessutom färga håret ikväll, det känns för ljust och tråkigt nu, slingat med ljus utväxt, det ska få bli mörkbrunt igen. Sen ska jag och A-K åma oss över all prestationsångest och sen blir det partyparty på lördag! Ska bli så himla kul och träffa nästan alla Hus 8:are igen..
image166

Pirates Premiär

Japp, då har man sett den då. Först i världen. Runt 21.00 var vi redan i stan och väntade på Ouzes vänner att joina oss för det som alltid trevliga öldrickandet, eller vindrickandet för min del. Vi gick till nått ställe på centralen som jag inte kommer ihåg namnet på och tog oss några glas tills det var dags att bege sig till Kungsgatan och Rigoletto med förväntan och möta upp A-K, Nettan, Jossan & hennes kompis. Lot's of people var det där, och hela Rigoletto var fullsatt... Så 00.00 drog det igång då, en himla massa jubel och skrik må jag säga. Och den höll förväntingar. Jag gillade stuket som kändes lite mer sago-aktigt, men ändå ganska mörkt. Jack is back och det är ju bara för underbart. Känns lite dystert att det var sista filmen bara. Men, måste se den igen! :) På hemvägen var det så himla fullt på nattbussen så att vi fick STÅ hela vägen, suck säger jag.


image158

image160

image161

Dagsplans

image15719.00 Ouze kommer hit.. Vi ska kolla igenom Pirates 2:an som förberedning.
21.00 Dra till stan och kanske ta nån eller några öl n' talk som shit.
23.59 Möta upp resten av flockan o så la Bio-premiär, yeeey!

Stockholmsironi


Med brist på annat publicerar jag den här som jag råkade hitta på en annan blogg och jag måste säga att jaaag döör. Haha. Ni som redan har fördomar mot stockholmare kan här få ännu mer fördomar, jag bjuder.  "Ja kommer från Liiiidiiiiingö, biiiiiiiiip, biiiiiiiip.."

Attberopå Morgondagen..

Fashion got no limits. Sail away ladies.

image156

Sämsta dagen EVER

Varit på möte,
Måste börja söka massa jobb
Längtar tills imorgon natt
Undrar vad jag ska göra härnäst,
och vad du tänker på inatt.


Nu lämnar jag er att vandra vidare på era ödens stigar...

Twins turns Twenty

Du lurade oss alla! (nästan, om Camilla inte avsöljat för mig dagen innan). Grejen var att Tash, Christinas kompis från Nya Zealand skulle komma och hälsa på i Sverige och vi skulle åka och hämta henne på Arlanda kl 9.00. Nåja, jag, Camilla och Nettan drog iväg på morgonen vid åtta och plockade inte upp någon annan än Christina hon själv som inte varit hemma på snart två år. Hon lyckades väl med att överraska alla där hemma som inte anat en gnutta! Hehe. Sen hade A-K lite födelsedagsfika utanför sin lilla stuga, men nu blev det ju lite förvirrat eftersom tvillingsyrran också kom hem. Yeey.



We goes Sthlm City

Fredag: Jag drog till Åkers först kommunalt ala 2 timmar (ibland tackar man gud för mp3-spelaren) och me and A-K drar och hämtar nyblivna gotlänning Camilla in da city. Härligt och träffa den bruden igen..



image148

On my way

Ska nu först ner till vårdcentralen och ta bort stygnen och sen bege mig till Åkersberga och fira A-K som fyller 20 i helgen! Take care så länge.

Idag är jag gift

med min mobil ala mp3-spelare. Jag är fan kär i han.
Har kollat på både Men in Trees och Grey´s Anatomy med musik i öronen. Jag är förhimla happy idag, antagligen på grund av de 5 glas rödvin jag hällt i mig, ibland känns allt bara så bra, med alkohol i blodet typ. Har haft en trevlig kväll med grillad kyckling och chocklad till middag typ. Har snackat med A-K, Marie och Danne (fett länge sen juh!) treeevligt. Me and Marie might go to Portugal in July! I´m happy at least....

What I wanna do

image147
This. Är det inte härligt eller? Jag vill också rida galopphästar på stranden i fullt ös.

Same Style

image145image146
I have to say it, slående Ashley Olsen & Lad, ni håller stilen...

För tidigt

Ställde mobilen på 8.00 idag! Förstår ni 8.00! Helt sjukt tidigt, just nu, när jag är van att gå upp ungefär 11.30, hehe. Men det hela handlar ju om anpassning, jag började faktiskt 4.30 in da morning i Nya Zealand, DET är tidigt. Precis käkat lite lunch, han inte med frukost visst, men nu måste jag bara ha lite coffee coffee! mmm!

image144
Nicole Richie goes drinking something

Edward och Jag

image143Summering av denna dag = NADA!
Well well,
en hundpromenad har det väl blivit åtminstone och jag lagade lax-wok till middag, blev himla gott. Jag är mycket irriterad över stygnen på ryggen som kliar som attans, dom vill bort, jag säger bara det. Imorgon ska jag visst iväg till sjukgymnast i Haninge och sen ska jag på ett hemligt mission också hade jag tänkt (dvs; kolla i alla affärer plus några till..) och även försöka hitta en present till A-K som fyller 20 på söndag. Nä, nu ska jag nog gosa ner mig med Edward Scissorhand och sedan sova till gryningen. Adios my ladies.


Den stora jag vill (ska) ha listan

När man inte har så mycket för sig, och inte så mycket att skriva om heller för den delen, så kan man ju alltid få drömma sig bort i sina framtidsplaner lite...

 ♥ Precis en sådan här liten voffsing, en Dvärgpinscher





 ♥ MC-kort plus en Supermotard that´s my plan. En grabb på köpet skulle ju inte heller va helt fel kanske..


 ♥ Jag är en motorfantast i hjärtat, en motocross också, och leka med. It´s so so so fun.



 ♥ Ett litet sött fullblodssto att träna till start inom galoppen, pink will be my colors!


 ♥  Resa till Thailand, sol & shopping för allt..

---- DREAM baby, dream. One day maybe. ----

Lad goes fancy

Våran jakt-labbis Lad
posade lite med mina oversize-brillor. Fråga mig inte vad han gör med tungan. Men döcool är han, sen blev det en liten promis in da wood. THAT dog is wierd ♥

image133

image134

image135

Detta kallar jag i-landsproblem

image132♥ Du får inte plats med en tallrik på bordet framför teven då det ligger 10 fjärrkontroller där....

♥ Du har ätit så mycket att du inte orkar äta upp efterrätten...

♥ Du hinner knappt skaffa den nyaste mobilen förrän du måste köpa nästa modell

♥ Din garderob börjar bli för liten så du vet inte vart du ska ha alla dina märkeskläder ?

♥ Batteriet tar slut i din mp3-spelare precis när du är halvägs till skolan...

♥ Det finns för många valalternativ på menyn, så du vet inte vad du ska välja...

♥ Det är alldeles för lite lim på post-it lapparna...

♥ Det tar mer än 4 sekunder för en ny webbsida att laddas...

♥ Du har svårt att skriva sms innan nagellacken hunnit torka...
♥ Du missar bussen och måste vänta 10 minuter på bussterminalen innan nästa kommer...
♥ Mobilen har inte teckning i hela Sverige...
♥ Du har glömt koden till betalkortet i konsums kassa, så du måste leta fram sedlar att betala med...


Hur vuxen är jag?

Din vuxenpoäng är: 17,3
Din ålder borde vara 31.7 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse.

"Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet (jag har inget ICA-kort!!) eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?"
 
Tips på saker att göra för att få mindre poäng
  • Börja drick öl.
  • Åk till Hultsfred, dvs festivalen, inte staden.
  • Flytta ihop med några kompisar.
  • Ge dina krukväxter till grannen.
  • Sälj din bil, det är omiljövänligt.
TESTA SJÄLV PÅ http://www.vuxenpoang.com/
Förövrigt blev jag lite orolig över min övermognad, får väl börja dricka öl istället...

Öknadagen 2007





Kor, maskiner, hästar, massa folk, kvällsgrillningar, öl
 och en hel del återföreningar

E4:an söderut

image136
Åkte först ut och hälsade på Agnes och alla pållarna i Jönåker. Träffade hennes nya häst och även en söt kopia av Sessan (vill-ha). Mötte upp Lenis och gick ut och käkade på Rockbaren i Newköping city. Sen blir det en tur till Aspa för att plocka upp Marika och några andra småtjejer innan vi tog en visit förbi Tystberga där det var party med kind of lots of peoples. Det var verkligen kul att träffa alla igen, kan ju inte direkt säga det var igår.



Nyköping now..

Well then, först ska jag väl kanske ner till vårdcentralen och byta det där helvetes ryggbandaget som jag råkade dra av igår för att det kliade så jag höll på att bli galen. Linken ringde faktiskt igår också, alltid kul att höra från dig. Men snart, så fort farsan kommer hem med bilen så ska jag åka ut till Nyköping igen på nästan ett år och först åka och hälsa på Agnes, hästarna och gamla praktikvärden. Sen drar vi till Öknadagen på lördagen, och se lite old people och places, tänk att det redan var ett år sen vi stod där på studenttrappan och undrade vad vi skulle göra om ett år, förhoppningsvis blir det lite party på lördag också. So, see ya.

S T U D E N T T I D E R  2 0 0 6
image110
Bullen, Agnes, Nella, Knark, Jag, Buskas och Camilla..


image109
Jag säger inget mer

Dagens tanke

Jag citerar Agnes:

L i v e t, en ständig rullians efter tillfredställelse. En ständig jakt efter kärlek och passion. Så vart befinner jag mig i denna livets spiral? Jag slår mig samman med mina vilrådiga själar och fortsätter letandet.

A Lovesong for Bobby Long

image105






Fördrev gårdags-kvällen med film igen. Efter att först ha kollat på både Roomservice och Grey's Anatomy. Sen blev det A Lovesong for Bobby Long med Scarlett Johansson och John Travolta. Måsta säga att den faktiskt var riktigt bra, kan verkligen rekomendera den.


Själens spegel?

Jag har nästintill blivit addicted och helt stormförälskad i så där överdrivet jätte mörka helt underbara bruna ögon. Det är bara helt fantastiskt vackert. Jag skulle vilja testa själv hur jag skulle se ut i det, inga linser verkar dock vara tillräckligt mörka, jag har aldrig använt färgade linser men det skulle verkligen vara kul att se hur man såg ut i en annan ögonfärg. Nåväl, u n d er b a r t  v a c k e r t  är det, jag kan stirra mig blind i timtal. Bewitch me.

   
Kiera Knightley ♦ Johnny Depp ♦ Shannyn Sossamon ♦ James Franco

Sushi Making

Tisdag: Testade göra Sushi idag första gången på egen hand, vilket gick över förväntan! Åkte och plockade upp Ouze i centrum så hon också fick smaka på min utsökta middag. Sen fördrev vi kvällen vid TV:n.

 
(..och ouze testade mitt nya nagellack jag köpte igår.)

Ica Maxi's omvägar

Mor och jag har varit och shoppat igen. Tada, jag köpte mig ett par gympadojer från Adidas, okey, jag hatar att shoppa den här kind of things. Men den här gången var det nog nödvändigt, nu när man fått benen tillbaka och kanske ska ta och bli lite aktiv igen. Kunde inte låta bli att ta en titt på Skopunkten, inte för att jag heller är ett big fan of them, men jag tycker dom blir bättre, dessutom är det himla billigt. Själva grejen var väl att vi skulle till Ica Maxi och handla mat, kul kul, men jag påverkade det hela och lyckats få med massa Sushi-grejer, så nu ska jag testa göra egen Sushi for the first time, så ni som vill testa min Sushi får komma över på middag imorgon! Lyckades få med  mig 2 nya filmer också, så ikväll ska jag kolla på Romeo & Julia och dricka Loka med sultron-smak, poetiskt värre ♥


image95

Nya Ben


Börjar sakta men säkert börja testa mina nya ben nu, dom funkar hyffsat mycket bättre, fantastiskt. Så jag och Lad är på lite promenader ibland. Tänk att få benen tillbaks.

Dagens sorg:
Min kära mor har lyckats stöka bort mina solbrillor som jag fick i somras under tiden jag var i N.Z, jag har givit upp hoppet om att få återse dem. Det var ett par RayBan Wayfarers, jag hatade dem då, men nu, nä nu. Jag sörjer. Sörjer.

Favorit-things today


♥ Alla mina (Johnny Depp) filmer
♥ Alla mina kläder på min klädhängare
♥ Hunden, när han sover på soffan- helt galet..
♥ Min svarta Friis&Company väska
♥ Lilla Bäh får va med på ett hörn, mitt Nya Zealand-minne, haha

Värdelöst men rätt så skoj.


Shopping again then


♥ Rosa-randig klänning med fickor Gina Tricot
♥ Vit-mönstrad bikini Gina Tricot
♥ Vit trekants BH Gina Tricot

Jag kunde inte motså frestelsen igen... Hade egentligent tänkt go for shoes...

Premiär-biljetter!

22 maj 2007 klockan 23.59 på Rigoletto
Pirates of The Caribbean 3 - At World's End VÄRLDSPREMIÄR!


and we will be there..

Dagens Outfits

  

Muffe & Jag goes krattning, röjning av tomten och så vidare med pick-up:en...

Ajo juste, vem bryr sig

Spelar det någon roll hur mycket man försöker ibland? Eller är lyckan något man bara får känna på för en kort stund, för att sedan göra allt till forntid? Som om vi skulle kunna försöka leva av de minnen vi spart, kanske för att kunna överleva, ibland. Jag trodde det fanns en gräns för hur mycket någon kunde bli sviken. Men den existerade inte, hur mycket jag än trodde. Jag går tillbaks till avgrunden nu, jag har slutat försöka. Slutat tro. Tack (..älskling)

Tvåtusensju verkar inte bli mitt år, inte än iallafall, inte som jag trodde det.

Ryggen är uppskärd, jag har mått pissigt i två dagar, jag hatar morfin.

RSS 2.0