En vild juldag och lite annat..

Juldagen var CRAZY! Helt alltså...

Var på middag hos moster först och förfesta lite med mina två kusinar, som är ett par år äldre än mig själv kan ju nämnas. Drack en massa rödvin och drog sedan vidare till nästa förfest i Aspudden, och där var det en hel del grabbar.. Åja älskar att festa med older peoples, dom är så generösa och omtänksamma. Haha. Sen bar det av till Golden Hits som värsta VIP:erna och sen kom Nella och även joinade gruppen där. Vilket var asskoj :)
Dans och drinkar hela natten och det generösa sällskapet såg alltid till att det fanns något att dricka på bordet.. även om de då kanske inte är det allra bästa för min del..
30-åringarna är ett trevligt folkslag och när jag och Nellis dansat med en varsin backslick-boy av olika varianter träffade vi även Khaled där mitt i allt, min jobbarpolare, som jag visst blev lite arg på mitt i allt och ja...
Whata night! Det var såå skoj!

Sen har jag jobbat heela veckan och Nella kom över yesterday night och vi hade Heroes-kväll till halv 4 på natten och sedan vaknade vi och hade ju då bestämt att vi skulle gå och simma, men nej då, vi hade en Heroes-dag också tills det var dax att dra till jobbet för min del... Ja, alla har Heroes-kvällar med mig...

Lite shopping hann jag o Nellis med i förgår också, vi köpte lite kjolor o sånt, eller å ja köpte 2 skjortor också. Jag tyckte det var riktigt bra rea i vissa affärer. Så jag slog mitt kloka huvud ihop och bestämde mig för att inte gå in i fler affärer eftersom det bara skulle gå illa..

Så några busy-dagar senare sittar jag här
och har äntligen lite time for my blogg or whatever. SISTA dan på jobbet imorgon då, lite sorgligt faktiskt... Snart börjar mitt nya liv, typ.

Men först, EEENGLAND! och nyår då...

24:e December

Så var de julafton och allt, utan snö. Ska snart iväg till mostern och käka lite julmat och sen ska jag till jobbet mitt i allt.

ÖNSKAR EN RIKTIGT GOD JUL TILL ALLA!
image433

Cocktails

Det blev lite utgång igår då. Först kinarestaurang med da family och sen drog jag och min jobbarkompis Annika till hennes vänner i Högdalen och drack a lots of cocktails, a lots of. Var inne på Kungsgatan och Ambassadeur vid 12-draget nån gång, drack lite jäger och insåg att musiken var rätt bra. Allt var vitt. Mötte upp Åsi senare och vi hamnade nånstans, märkligt... Sen jag dom sista julklapparna i Handen idag och that's it. Imorgon är det visst julafton...

image432
(Bild: Stureplan.se)

Kvällens Outfit
Kavaj, skjorta, knästrumpor, strumpbyxor - H&M
Skinnkjol - Gina Tricot
Stövlar - DinSKo
Väska - Burberry


Yesterdays Outfit

Idag bjuder jag till o med på en outfit bild, inte så ofta liksom.

image430
image431
Vit skjorta, knästrumpor, strumbyxor, halsduk - H&M
Skinnkjol - Gina Tricot
Läderstövlar - DinSko
Kappa - Vero Moda
Handskar - Scorett


Location: Gamla stan

Ha en bra dag!

Att jobba med Julmust-fylla

Idag började jobbdagen åt helvete. Brorsan kom hem försent med bilen och jag blev helstressig. Sen, gick jag lös på jobbbilen eftersom parkeringsbeviset saknades och jag var tvungen att försöka hitta ett nytt, vilket anmärkningsvärt inte är ett dugg lätt. Det hela resulterade i att jag blev 40 minuter sen och det finns liksom inga tidsmarginaler i detta jobb. Men en nära-krock upplevelse och lite mer stresshormoner slutade det hela lyckligt. Sen spårade allt ur när jag och en jobbarkompis (observera, ej den manliga!) skulle ta sista passet. Vi snackade skvaller, drack julmust, höll på dö av skratt och typ kände oss mest allmänt alkoholpåverkade (observera att vi även jobbade med nån stackars pensionär under tiden.) Det hela var dock väldigt kul.

Det är alltid så att när man börjar ha kul
, det är då man ska sluta och det känns ju såklart lite trist. Visst är det mkt som är skönt att slippa, men man kommer sakna alla roliga stunder med jobbarkompisarna... vilket faktiskt är astråkigt...

Tidigare på dan var jag, Nella och min bror och "shoppade" i Handen och Farsta, plus att vi käkade på McDonalds. Det hela är också en ganska flummig historia. Nella köpte lite julklappar, jag köpte en julklapp åt mig själv (en skinnkjol från Gina) och brorsan var mest allmänt påfrestande, men han höll iallafall Nella road.. :)

image428
Alkoholhaltig?

Streets of London, soon..

image427Wooho! Nu har jag bokat biljetter till England, London. Den 10:e januari åker jag, Agget, Åsa och Pika dit och tänkte göra staden lite mer osäker...

Spontant och oplanerat, det är blir helt aaaaaawesome!!

Fick ett samtal idag också om att jag fått en studenlägenhet mitt i självaste Norrköping da city med cirkus 4 minuters gång till skolan. Det här är ju helt briljant!!

Watch your backs, here we go..

Mitt nya liv börjar snart

Skolan är slut. Jag ska jobba hela veckan. Flytta snart. Och åka till England snart.

Och för att inte glömma mellandagsrean.

Det känns rätt bra det här.

Enkelt tidsfördriv

Platt eller lockigt hår: Jag har självfall på mitt, ibland trivs jag med vågigt, ibland önskar jag bara de vore rakare.

Har en dröm gått i uppfyllelse:
Hmm ja kanske, om jag har kämpat för det. Vissa kanske.

Vem ringde du senast: Marika

Tycker du att sengångare är söta: Eeeh avisst, jättesöta kanske.

Har du haft vattenkoppor:
Ja, när jag var liten.

Har du någon gång testat karate:
Nej, tror jag är för stel för det.

Vilken mobilsingnal har du: The Streets - Blinded by the Lights
 
Minimorötter eller pommes frites: I ärlighetens namn, minimorötter? Det är dålig valuta för pengarna. Visst, jag e ganska nyttig men någon måtta får det vara.

Vad längtar du mest till just nu: Flytta till Norrköping och förhoppningsvis åka till England i januari :)

Vilken tv-serie är bäst: HEROES, naturvetare som jag är i hjärtat, så ger det mig en gnutta hopp om framtiden..

Kan du gå ner i spagat: Haha, är detta ett skämt eller?

Vad är du mest rädd för i hela världen:
Inget, jag har inte många rädslor faktiskt, skulle väl vara fästingar då. I cant stand em.

Har du varit kär i en kändis: Haha, det är jag alltid. Just nu har jag världens crush på David Anders (och Mr.Depp är ju still going strong också såklart...)

Läser du på baksidan av mjölkpaketen: Jag hata mjölk. Men det brukar ju stå lite bonnigt roliga saker på paketen ibland.

Vad ska du döpa dina barn till: Jack och Sark, haha, nerå... skämt åsido (eller kanske inte)

Sol eller snö: Sol, fast snö är kul när den väl existerar.
 
Snyggaste läraren: Hehe dåligt med det just nu....

Är du mörkrädd: Not at all.

 Ljust eller mörkt när du ska sova:
Mörkt som fan.

Godaste drickan till frukost: Kaffe, te eller juice.

Duscha eller bada:
Bada i havet tack.

Kan du ditt mobilnr utantill: Yes box.

Sjunger du på toan: Nope.

Är du höjdrädd: Nej, men jag gillar känslan

Vilket land vill du åka till: Typ alla =)

 Vad var det senaste som fick dig att skratta: Genteknik debatten på Naturkunskapen. hehe.

Vad tänker du göra nu: dö.

Gör den du med! Puss o hej

Amerikansk, Brittisk eller Australiensk accent?

Vad låter hetast? Emmy säger amerikansk. Själv säger jag australiensk och brittisk (dock inte sådär överdriven..)

Yeooo en ny dag har grytt.
Kunde inte sova i natt, så jag känner mig allmänt bakfull idag, men kanske piggnar till framåt 5-tiden förhoppningsvis. Emmy kom hem från USA igår, så jag, Emmy och Åsa pratade i telefon alla tre samtidigt (ni vet när man kopplar ihop samtal sådär.. hmm..) Som på gamla goda tiden. Det resulterar dock i att alla pratar i mun på varandra, men vafan. Blir lite återträffs-middag hos Emmy på lördag, nice nice, jag längtar efter ett par glas vin allvarligt talat! Den latenta alkolismen börjar bryta ut.

Jag och Åsa har blivit lite sugan att åka till England i januari också... får se om vi lyckas genomföra det...

Ska åka och simma snart och sen jobba, sen kommer Camilla hit och sleepar över, skulle visst jobba i Haninge imorgon. Camilla har blivit en riktig business-kvinna hon.

Nu ska jag se om jag orkar färga håret, städa rummet lite och kanske få något gjort på PowerPoint-presentationen jag måste få klar tills fredag!


Have a nice day everyone.

Alias Night

Tyckte jag jobbade så hårt med projektet igår natt så idag tänker jag inte ens titta på det. Ska ha lite Alias-kväll med mamsen istället. Mamsen har blivit ett Alias-fan med uttrycket "det är många snygga killar i ..". Ohlala, det är så skönt att kolla på en serie utan avbrott och bara frossa i alla avsnitt samtidigt. I like that. Jag utrycker mitt Alias beroende såhär istället "Sark är elak som fan och hetare än hetast, Marshall är helt sjukt rolig, svenska Lena Olin är ju med också... också lite girl-power på det." Great.

Btw, har fått reda på mina föräldrars syn på min kommande flytt;

Farsan: "Haha, fan vad skönt!" (.. så slipper hon sno min bil hela jävla tiden.)
Morsan: "Neeeeeeeeeej, jag kommer inte klara mig... snyft snyft.."

image424

Att överge Stockholm..

image423Nu är det bekräftat. Jag är antagen till Linköpings univeristet och sjuksköterskeprogrammet. Det hela startar den 21:a januari, om jag tackar ja, det vill säga. Men det gör jag väl. Gör jag inte? Det är väl bara att hoppa på nästa tåg som avgår liksom, kvar i Tyresö ett halvår till är ju inte möjligt iallafall... Men hur fan vet man att man väljer rätt då? Sen blir det ju studielån och allt också, mindre kul kanske...

Så efter nyår blir jag kanske Norrköpingsbo. Fast Stockholm kommer ju ändå vara ganska nära. Men det blir nog kul det här.. Lite mer hästar, nya vänner, gamla vänner, partyn, ny stad att utforska, ah well, låter väl bra ändå. Och sist men inte minst, bort från detta HUS! Goosh..

Snart.
Hej Norrköping.
Hejdå Stockholm.




Late-work-hours

Okeeey, jag är dålig på uppdatera I know! Men nu har jag ju dessutom Hus 8 bloggen och skriva i och det känns som om den här blir lite lidande ibland... Men jag ska inte förråda den. Jag har haft den så pass länge så neej nej. Not now. Hade två lessons idag, och en låång håltimme, så jag drog till Handen och åt på Subway (gaah.. äkta Nya Zealands minne...) och köpte mig (!) en tröja till... Cashen ska ju rulla ut. Yes.

Så här ser det ut, jag kom precis hem från jobbet, jobbade till 23.00 och hoppade in verkligen i sista minuten. Jag har lite problem med att säga nej när Hemtjänsten är i knipa, vilket dom typ alltid är, så det är alltså en mkt dålig egenskap från min sida. Sen har jag gjort en annan tabbe också, eller tabbe och tabbe, men palla jobba på julafton klockan 16.30 - 23.00??? Nej, gud vad har jag gjort. Men det blir jag o Khaled som tar sista passet iallafall så de kan ju bli lite skoj kanske..

Om typ 3 dagar får jag reda på angående universitet. I woonder. Så kanske flyttar jag till Norrköping i januari. Den som lever får se. Norrköping är en stor stad har vi kommit fram till, jag och Agnes har kommit fram till att häflten av befolkningen där bör vara män, så vi ska försöka hitta någon när vi börjar vår jakt på dess marker.

Jobb imorrn igen, ska kanske hinna ner till simhallen och simma lite också. Jag håller på att bli hurtig, helt sjukt är det. Var ute o sprang satan igår vilket resulterade till astma i en timme efteråt (ja, jag har alltid haft ansträngningsastma) Men wtf, imorgon blir det brickanyl. Fina grejer...

Heroes säsong 2, SLUT! Mina Alias-boxar, SLUT! Mina nya Alias-boxar, HAR JAG INTE FÅTT ÄN! Detta betyder sorg och uttråkning ala hundra procent.

Sorg i hjärtat
/Sazzi (som nu ska kolla på Gossip Girl istället och dricka ouzo...)

image422
Mary-Kate och Ashley i coola outfits.

RSS 2.0