GRATTIIIIIIS TILL MIG!

Jag fyller 21 år idag. Är inte det lite ångest? Ett steg närmare 30 liksom.

Nååvääl, igår hade vi kareokekväll, det var skoj... lite öl blev det också tål att påpekas. Idag kom jag fram till att öl inte är bra för sofistikerade vindrickare. På torsdag är det lite utgång igen och sen blir det finsittning på lördag, det ser jag verkligen fram emot... Åja, de är verkligen full rulle hela tiden, men de blir väl lugnare nästa vecka eftersom det då är slut med nollnings-aktiviteter..

Jaa visst, men det går faktiskt bra det här med Sandra och Norrköping. Man börjar känna sig lite hemma i kvarteren nu iallafall. So far har jag hittat alla shoppingbutiker, systembolaget, ett par nattklubbar, skolan (duktigt), bussen, vissa lektionssalar och lite sånt där trevligt..

image472
Jag och Malin i lördags

Den första galna veckan på Campus Norrköping

En hektisk första vecka på Campus här i Norrköping. Skulle jag skriva ner allt skulle det ta ett tag.. Så jag kan delge er lite i bilder iallafall :). Jag antar att ni kommer lägga märke till dom fina "tvångs"-hättorna vi har på oss hela tiden, grejen är att om vi inte har dom på oss twenty-four-seven så straffar dom oss med alla möjliga saker.. t.ex var jag inlindad i toapapper och silvertejp på pubrundan. Det har iallafall varit en mkt rolig väcka med massa nytt, nytt, nytt. Universitetsplugg går inte ens att jämföra med gymnasiet om man säger så...
I fredags kom även Camilla, Agnes, Marika, Åsa och Jimmy hit och vi var ute och partade. Det va såå skoj! På lördagen gjorde vi stan en stund och shoppade lite och därefter var det bara för mig att gå vidare till nästa fest....

image467
Dag 1

image468
Pubrunda på torsdagen

image469
Fusksittning, igår lördag.. Jag, Malin och Johan (observera december-tema!)

image470
Faddrarna ORGANinsationen spexade lite...

image471
Fusksittningen PAAARTY!!!!

(Bilderna från www.svampfesteri.org)

Älskade Heath Ledger finns inte mer...

image463

Det var flera år sen mina ögon föll för Heath Ledger. Jag har sett alla hans filmer flera gånger om, och inte minst Casanova och Brokeback Mountain. Han har alltid varit en av mina livs stora film förälskelser. Ja, jag satt till och med vaken till 3 på natten för att se honom på Oscars-galan... och kunde alla hans repliker utantill... Det sitter en planch på honom i vårat korridorrum, jag har gått förbi och hälsat på honom flera gånger varenda dag och tänkt på att jag saknat hans filmer och undrat när det kommer någon ny.

Heath Ledger föddes i Perth, Australien 1979 och har en 2-årig dotter tillsammans med skådespelerskan Michelle Williams. Han har medverkat i bland annat Tio orsaker att hata dig, Brokeback Mountain, En riddares historia, Patrioten, Bröderna Grimm och Casanova.

Men nu finns min älskade australienare inte mer. Han hittades död i sin lägenhet i New York. Han blev bara 28 år gammal. Mer står på aftonbladet.

Jag kan inte förstå det här, det känns verkligen overkligt. Inte han liksom. Min stora filmkärlek är död, borta, gone föralltid.... Nu börjar jag snart gråta... de kan inte va sant...

image464
Casanova

image465
Brokeback Mountain

image466
A Knight's Tale


VILA I FRID ÄLSKADE HEATHAN......
:'(

Online är jag iallafall

Grattis till mig! Nu har jag iallafall hittat till min studentlägenhet...
Nu gäller det bara att inte komma försent till uppropet imorgon.

Har även hunnit fixa mobilt bredband så nu kan jag surfa från överallt, modemet är rosa och jättegulligt. Gudars vilken dag jag är helt slut..

Nu ska jag gå ut och gå lite vilse i Norrköping.. ciao!

Norrköping

Imorgonbitti drar jag ju o så. Jag vet inte när jag kommer ha bredband igen... Ska försöka fixa det redan imorgon men vi får se hur det går..

Har suttit och läst alla papper till skolstarten och allt och allt är en enda röra vilket gör mig lite stressad! Åh krånligt, men jag hoppas det går bra.. GAAAH, hjälp förresten.. jag är typ asnervös...

LiU here I come! (om jag hittar dit det vill säga)

image462

Blogg-hjälpte-till-lite

Hjälpte Mia att fixa till sin blogg lite granna...
Nått såhär blev det:

image461

Jag älskar verkligen att leka med web-grafik, jag har dock ett stort problem som stör mig enormt, jag har fortfarande inget photoshop eller liknande så de går aldrig att göra någon riktigt häftig grafik, men men, måste verkligen ta och fixa det snart... Ska nog hitta på något skoj åt min egna blogg snart också...

Mia's blogg hittar du här.

Writers Strike

Nu har jag i stort sett packat aaaallt till flytten imorgon.. måste erkänna att det känns lite nervöst eftersom jag inte ens vet hur lägenheten ser ut hmm :/

Sen satt jag även och funderade på när den kända Writers Striken i Amerika ska ta slut?
Varenda tv-serie är ju i stort sett påverkade och inga nya avsnitt skrivs ju då manusförfattarna är just på strejk. Hallå okey om man följer tv-serier i Sveriges takt behöver man inte oroa direkt men om man som mig råkat kolla slut på både Gossip Girl, Heroes och Grey's så är det tråååkigt. Jag vill ha nya avsnitt nu!! Speciellt av Heroes som dessutom kortades ner till bara 11 avsnitt... Viserligen förstår jag varför dom strejkar, men hey, ge dom lite mer betalt så kan vi fortsätta nu okej? Jag kan inte vänta längre!!


image458
Milo Ventimiglia, David Anders och Hayden Panettiere


image460
Masi Oka och David Anders leker med kameror

No, u don't wanna find me there.

Haha jag började bara fundera på all lustiga alias/accounts man egentligen har här ute på nätet och kom fram till detta...

Facebook: Sandra Anneli Lundin, ja bara namnet liksom..
Playahead: BelleAmi, synd att ja bara loggar in där en gång i halvåret som mest haha..
YouTube: youtube.com/princesssparrow
MySpace: myspace.com/sandralundin
Got-heroes.com: MissMonroe
boards.nbc.com: MissMonroe
Bilddagboken: Hermeline
Lunarstorm: Escape_e, helt otroligt att man inte raderat det än faktiskt..
Alla mina mail: [email protected], [email protected], [email protected]
Min gamla hemsida om illrarna: hem.passagen.se/kaninavel_s, inte rörd på 3 år...

Shit alltså haha! Har säkerligen massa andra också som jag helt glömt bort vad jag heter på... Det är helt klart inte min grej att använda samma namn verkar det som.

Happy birthday to me, i förskott...


image456

Hade lite fastrar, mostrar och kusiner här idag för att fira min födelsedag. Jojag vet jag fyller inte år fören om typ 2 veckor men eftersom jag flyr staden på söndag så tänkte morsan att det var en bra idé att ha lite partaj idag istället. Å de va trevligt :) Fick bland annat en plattång, en rosa filofax, lite smycken och annat krimskrams. Jag är superglad :)

Imorn ska jag packa för fullt och försöka åka en runda förbi Eko och Handen för att köpa lite livsnödvändiga prylar till flytten. Ja det är faktiskt mycket viktigt med hårspray, slingblekning och en snygg penna eller två. Eller ja ska nog försöka köpa lite mat lr nått också.

image455Well, jag bjuder på en kvällen outfit idag då..

- Svart klänning, Lipzy, fr Topshop i London
- Strumbyxor, H&M
- Röda peeptoe pumps, Belle

Vet inte hur jag står riktigt, för jag ser extremt kort ut... hm.. tror de är tagit lite ovanifrån eller nått..




Varför bo i Sverige!?

Just nu är Sverige.. hm.. ja.. inte så svårt att sammanfatta det hela. Grått? Trist? Kallt? Regnigt? Jag säger som amerikanerna i England sa "Hur fan kan man bo i norden, det är ju bara kallt och mörkt??" Ja ni, det är frågan. Just nu vill jag bara iväg iväg, men ack, jag ska ju visst börja plugga. Inte för att jag inte tycker att det ska bli kul, för det tycker jag, eller det hoppas jag det blir iallafall. Ny stad, nya människor. Det blir säkerligen helt aawsome, men ändå stirrar min blick bort över horisonten och vill bara iväg! Do u guys get me? Världen är så mkt större än Sverige liksom. Det är nackdelen med att resa, man vill bara fortsätta...

Helt klart ett problem det där. Idag var jag iallafall och tog en kaffe med Emmy inne på medborgarplatsen, typ eftersom jag flyttar på söndag. Och vad pratade vi om, hm, resa?

Travelling-issues, yea believe me...? Nella, ja kommer snart!!!!!!! Gah.

image454



Uppe vid 8

Kan inte tro det själv. Det är någon himla reperatör här så jag var tvungen att gå upp. Nu är det inte långt kvar tills allt drar igång igen, på måndag börjar skolan, på söndag flyttar jag och på fredag ska vi ha lite släktfirande eftersom jag fyller år sen. Fullt upp alltså... Igår var jag och tränade och försökte packa ihop lite grejer till flytten, vilket dock går lite segt. Sen satt jag och sträckkollade på Gossip Girl hela kvällen, kom verkligen in i det så jag kunde inte slita mig ifrån datorn :) Nu när man sett lite mer av den här serien måste jag verkligen säga att den är asbra! Har dessutom hört av hemlig källa att den ska börja gå svensk TV och kanal 5, kanske redan den 31 januari (?). Jag rekomenderar verkligen strarkt att börja kika då om man inte redan gjort det! Nä ni, nu ska jag nog kolla på ytterligare ett avsnitt... så spännande... sen ska jag försöka få något packat!

Puss ♥

image453

Lite Englands bilder ändå

image450

image451

image452

Streets of London part 2

Well. London var askul. Problemet med att inte ha någonstans att bo löste sig rätt snabbt, vi blev kvar på första stället vi gick in på och det var bra, förutom sista dagen när vi fick byta till ett 8manna-rum med några schommar som gick och la sig vid 7 när vi skulle göra iordning oss för kvällen. haha.

Det var verkligen rea-månaden och hur mkt snyggt som helst. Köpte mig bland annat 2 par skor, en klänning, ett partylinne och en massa annat. Skulle kunna gått där i en evighet! Lovely.. Jag erkänner att vi hade lite problem med överviktsproblemet på bagaget när vi skulle hemåt, hrmpf. Vi vandrade runt hela dagarna, mer eller mindre slitna från dagen innan. Fikade på Starbucks och massa sånt. Nätterna spenderade vi i Soho där vi träffade på alla möjliga människor. Det roligaste var ändå Agnes gangsta man som hade ärr från att ha blivit skjuten på benen. Haha.

Vi har iallafall haft superlyckade dagar!!

Orkar inte lägga upp alla bilder en och en här på bloggis men jag satt och lekte med Movie Maker och gjorde ett litet bildspel med musik och grejer.. helt klart lite roligare.. :D


Streets of London

Nu är jag hemma från våran lilla London-resa, och den har varit väldigt lyckad! Skulle kunna sammanfatta med att vi har shoppat hela dagarna och festat hela nätterna...

Ska berätta lite mer och lägga upp massa bilder senare ikväll!

image448
Jag på Stansted

image449
Åsa och Agnes checkar skyltfönster i Knightsbridge..

Sista rycket

Bara sista packningen kvar nu till Englands resan. Ikväll drar jag och Åsa till Agnes för att sova där över natten då planet går tidigt tidigt på morgonen. Så nu väntar 4 dagar i fish-and-chips-kulturen med shopping och party förhoppningsvis. Jag tror vi även kommer få ypperliga tillfällen att sätta våra lokalsinnen på sin spets och praktisera den brittiska dialekten. Digitalkameran är nedpackad så ja lovar en massa bilder när vi kommer hem!!!

Det första problemet att lösa när vi väl är där... vart ska vi bo?

Ha de bra hemma så länge! Kramar

Ja jävlar, jag är bannemaj shooooppingsugen nu.. :)

image447
(bild: Hayden Panetierre goes shopping...)

Nya jackan

image445
Nya skinnjackan, Veromoda
Kan dock säga att den inte är sådär glansig, och att den inte heller är köpt i en veromoda-affär :)
Älskar den!

Fucking Åmål

30 år senare. Haha, jag dör...


100%

Det börjar dra ihop sig till London snart, wooho. Jag är 100% laddad, det ska bli så himla skoj alltså. Jag och Agnes satt i telefon och disskuterade vilka kläder och skor man skulle ha med sig, mycket värdsligt problem faktiskt. Agnes började även immitera som en engelskpratande ryska "haay i'm aa hoor frrrom russija...", vilket antagligen kommer bli en av hennes karaktärer under resan... Hm. Bör jag bli orolig?

Åja, köpte en ny skinnjacka i fredags. Den var inte, så himla, billig.....

image444

Sömnproblem

Försökte sova en stund, trodde jag var trött. Men icke sa nicke det gick inte för sig inte. Det är helt värdelöst att vända på dygnet när man för ens gångs skull vill sova..

Ska försöka komma upp tidigt imorgon för Nella ska åka tillbaks till England. Neje, det kommer ju bli astråkigt. Vi har haft så skoj den här tiden, och det har gått alldeles för fort! Men i vilket fall som helst så ska jag åka förbi henne imorgon och säga adjö iallafall :)

I övrigt gjorde jag vääärldens goaste sushi idag och jag hade verkligen hela kittet till så de blev hundraprocent känsla. Misosoppa, grönt te och sake. Har käkat sushi tre gånger den här veckan... det är verkligen beroendeframkallande...

image442

Ubersöta Hayden Panettiere med enkel och snygg svart klänning tillpiffat med röda pumps. Det slog mig att jag har typ exakt likadana pumps inkastade i min garderob i väntan på våren. Jag blev helt plötsligt så trött på snön...

Jag och Nella goes... whatever..

Vi började igår kväll med lite Heroes finales och vi lyckades även så både Den vita Massajen och Beck (ja vi var visst vakna till 4...) sen imorse tåg vi bussen till Sickla för att käka sushi, vi både hade haft sushi-abstinens sen dagen innan, oh det var gott. Kikade runt lite i affärer och Nella slog till stort och köpte en digitalkamera. Inte nog med det hängde jag sedan med Åsa till Handen där hon skulle hämta ut sitt pass till England.. Affärer orkade jag dock inte med något mer för denna dag..

image439image440
image441

Nyår

Med galna kusinen. Middag med ett par grabbar. Skumpa. Och sen Golden Hits till 3-tiden. Jättekul!
Var tvungen och inviga digitalkameran som jag fick i julklapp också, innan jag druckit upp vin-flaskan...

image436
image437

Ett nytt år står framför

2007. En liten sammanfattning om det gångna året:

När det blev tvåtusensju var jag någonstans på andra sidan jorden i Tauranga, Nya Zealand och var och var helt totalt crashad. Det var en kamp att ta sig från huset till bilen. Den 15:e januari kunde jag äntligen flyga hem iallafall. En lång resa med mellanlandningar i både San Fransisco och Frankfurt. Därfter väntade nästan ett halvår med röntgen , ortopeder och väntetider. Tillslut, i maj, opererade dom bort mina två diskbråck i ryggen och jag skulle snart bli back on track again. Även om jag efter operationen trodde att jag blivit överkörd av ett tåg så tog det inte mer än ett par veckor innan jag var tillbaka igen. Efter ett halvårs sjukskrivning.

image434


Mitt i detta elände hade jag även en häst med fem avbrytna tornutskott som gått på rehabiltering sen maj förra året. Tack till underbara familjen Bäckström som tog hand om henne den här tiden. Efter många resor fram och tillbaka till djurkliniker gick det inte längre. Så i april fick min älskade Sessan vandra vidare till himlen. Hon blev bara 7 år.

Sen kom sommaren och det innebar en hel del jobb för mig, stod i valet och kvalet om 3 jobb inför sommaren och det hela slutade med Hemtjänsten. Det var något helt nytt för mig och jag har faktiskt lärt mig mycket under min tid där. En stor kontrast till alla djurjobb jag är van vid. Fyra sommarpartyn som är värda att minnas är Anna-Karinas fest i Åkersberga i maj, Markus fest i Missjö, Midsommartrippen till Öland med Fingret, Kenny, Kim och Acke, och så våran Hus 8 reunion hos Camilla på Gotland i augusti, med alla utom Nella. Jag hann även med att åka en sista minuten resa till Grekland med mamsen i augusti.

image435


Under sommaren fick jag även för mig att börja plugga för att ha något att göra under hösten. Jag pluggade Naturkunskap B, Engelska B, Religion och Projektarbete på C3L i Tyresö under hösten samtidigt som jag började jobba kvällar på Hemtjänsten. Jag tog även Skepparexamen på kvällstid vilket var lite annorlunda o skoj. Jag han med lite turer till Norrköping för att träffa Agnes och lite festande har de också blivit, även om det inte är några höga siffror. Film har också tagit många av mina timmar likaså Heroes som jag helt slaviskt följt under hösten.

Nytt år nya tag!!! Får hoppas att 2008 startar bättre än 2007 gjorde för mig!

HAPPY NEW YEAR!

RSS 2.0