Stockholm by Night

image338


Stockholm har verkligen sin charm även om jag helt förträngt detta. Men att först shoppa loss, ha en extra god latte i handen och ta en promenad genom Gamla stan ger en faktiskt den rätta utlandskänslan när solen faktiskt lyckas titta fram ibland.

Emmy och jag mötte sedan upp Åsa och vi vandrade en bra bit enda bort till Söderkällaren för att sätta oss ner och ta en öl, eller vin för min del. Med gott sällskap och engelskapratande blir det lätt 2, eller 3 glas till. Hur märkligt som helst lyckas jag också möta min workingbuddy Pierre där mitt i allt, som dessutom pratade med fulaste brytningen ever. Tänk vad folk lever dubbelliv, kunde på några sekunder inte förstå att det var honom jag brukar sitta och fika med pansinärer med. Hah.

Tillslut bestämde vi oss iallafall för att ge oss ut på stan. Det låg ju en massa stora segelfartyg i Slussen från alla världens hörn så vi tog en promenad åt det hållet. Vi gick på jakt efter några trevliga sailorboys i hot uniforms.

Jag till en sjöman på en båt;
"- Hiiii guys where are you from?!?"
"-I'm from Stockholm.."
"-Men faaan, de var ju inge kul..!"


Och sprang därifrån.

Kort därefter träffade vi några mexicaner som var himla trevliga och det visade sig att dom hade det största skeppet och att dom hade seglat i över 5 månader, vi kände piratkänslan. Dom tog kort och höll på (bilden ovan).
Bror och Ronny kom och hämtade mig i Slussen sedan vilket var wonderful.

Gooosh, this night was aaawsome.

(Behöver inte påpeka att jag var lite småsliten på jobbet imorse kanske, by the way.)

image339

Dagens outfit
- Mörkrosa velour-dress Gina Tricot
- Babyrosa hoodie
- Svarta lackballerinas Nya Zealand
- Svart väska Friis&Co

image340

Lööööön!

image337


Jag började redan på lunchen och inskaffade mig en alldeles förtjusande guldklocka samt en guldkedja ifrån Guldfynd för att riktigt pangpris. Loves it!

Sen gjorde jag väl slut med resten av lönen innan klockan 19.05 typ. More about that tomorrow.
Nu blir det till att leva fattigt i 29 dagar till. Nästa lön kommer bli aawsome, funderar på om jag ska våga mig på en tattoo then!

Den fruktansvärda chocken

image336


Igår morse vaknade jag och gick ner till köket och möttes av en lapp på tvättstugedörren

"Släpp inte in Viggo (dvs: katten), han kommer äta upp kräftorna..!"

Jag går in i tvättstugan och möts av en enorm jätteskål med kräftor.

Min bror och min vän hade kvällen innan sagt att dom skulle ut och fiska kräftor. Jag sa något i stil med

"Suure, knappast att ni kommer få några kräftor.."

Okej, där fick jag. Fan.




Olala I'm Back

image335


Jag borde kanske ha önskat att mitt inaktiva bloggande berott på att jag blivit kvitt mitt databeroende eller så. Eller att jag skaffat mig ett liv eller något liknande. Men så har ju inte fallet varit riktigt. Saken har väl mer hört till att jag jobbat 10 dagar i sträck och att tangentbordet till datan helt pajat. Men så kom jag nyss på den smarta idén att sno farsans laptop eftersom han ändå är bortrest. Jag är alltså husvakt, mycket avslappnande, brorsan har till och med haft sina polare här, fatta lugnet då. Nåväl, så mycket har jag väl helt enkelt inte hunnit med under dessa dagar som är värda att skriva om kanske.

Har varit i stan med Emmy och shoppat ala druckit fancy kaffe. Det var underbar utlandskänsla den dagen och jag gjorde ett par riktiga kap. Men lönen får jag inte förens imorgon. Lön och rea-tider går inte ihop. More to come...

Imorgon blir det till och boka biljetter till Gotland. Drar dit den 3:e med Agnes och Nellis för att fira Camilla med resten av gänget. Ska bli grymt skoj!

Keep on workin bitch..

See ya.

Måste fan sova, NATTI!

Simple Life, kind of.

image334


I fredags fyllde Emmy 20 år. Så jag och Åsa drog till Farsta och firade henne. Jag och Åsa gled först runt lite i Farsta centrum och fönstershoppade lite, jag fick en hel del abstinensbesvär, så lönen är efterlängtad även om den antagligen kommer vara slut lika fort som jag fått den. Sen följde Emmy och hennes ubersöta boxer Embla med mig hem och hade Depp-kväll. haha.

Sen har jag bara jobbat både lördag och söndag. Jag och min kära arbetskamrat Pierre har åkt runt i Lindalen hela helgen. Vi har hunnit med en hel del äventyr med tanterna. Jobb, jobb imorgon igen och sen är jag bara ledig på torsdag. Huh.

Näj fy fasiken. Nu ska jag sätta mig ner och käka blåbär och kolla på The Simple Life. That will be great.

Corpse Bride

image332

Dagens konstverk.

Duktigt Sandra



Ja, idag flöt allt på bra på jobbet, tills, jag hade lunch. Åkte förbi Åsa en snabbis och tänkte luncha där då.

NEJ men vad bra, när jag kommer ut har jag fått p-böter. JIPPI. Jag brukar liksom alltid ställa mig utanför hennes hus när jag springer in där och vem kan ana att det springer runt en jäkla lapplisa i ett litet oskyldigt villaområde som Öringe. Men tydligen. Så snart är jag femhundrakronor fattigare. Just great. Synd att jag inte var lite snabbare så jag kunde gjort en "Heartbreak Hotel"-grej.

Nu har vi verkligen haft våra äventyr, jag och suzuki-jeepen, bra jobbat Sandra, mycket bra jobbat.

Lite mer glädjande:
Jag har tillslut med mina datahacker-kunskaper lyckats överlista alla buggar och fått igång Nero-bränningsprogrammet. Strålande!

Glass i Söderköping

On da way home kunde vi inte låta bli att åka förbi det såkallade "Smultronstället" det vill säga en glassrestaurang. Har aldrig sett så stora ice-creams i hela mitt liv.

image331

Lämnade av Agnes och Marika i Jönåker och sen for jag och Camilla vidare till Stockholm. Stannade på Sillekrog för att göra den klassiska och saknade "Sazza-och-Camilla-goes-Take-Away-latte". Yummie!

image330

Sankt Anna

image317 











I Just LOVE the sea ♥

Det är något vist med mig och havet. Jag älskar att vara där vattnet är. Jag vet inte varför men så har det alltid varit.






Den här gången styrde vi iallafall kosan mot Sankt Annas Skärgård. Jag plockade upp Agnes och Marika på vägen och sen började vi närma oss kusten. Vi möts upp av Markus och Patric som kör över oss till båt.




Sjöturer är bara för härligt. Marikas första ragg blev en gubbe på 60+ på Tyrislöt Camping.



Härligt med gammalt Ökna-folk. Jacob och Patric hemkomna från N.Z.



Badtunnor och nakenbad. Vildsvinsgrillning och fylleätning. Dans och loots of lera.



Två karlar kallade Jacob och Jakob fick för sig att att springa runt och bada nakna.

Party of da Year

image312


Gårdagens insatser;

- Jobba
- Sola
- Inhandla nödvändigheter från Systemet
- Inköp: Ny mascara (waterproof, great!)

Nu ska jag bara försöka komma på allt jag ska ha med mig och sen ta far mins bil ner till Jönåker för att därefter tillsammans med Agnes och Marika styra kosan mot Sankt Annas Skärgård. Egentligen så skulle jag och Camilla åkt ner tillsammans med Jacob, Patric och Melker, vilket nu blev lite komplicerat så jag tar egen bil istället.

Det ska bli grymt kul att träffa allt gammalt Öknafolk plus diverse andra människor. Jag är på topp!

Jag säger som vissa säger; VI SES PÅ SÖNDAG!!!

Jake vs Johnny

Nä nu tänkte jag faktiskt ta och watch a movie. Men jag kan inte bestämma mig. Jarhead eller From Hell?

WHO'S THE HOTTEST?


image310  image311


Jake Gyllenhaal or Johnny Depp?

Oja Det var faktiskt fel på bilen..

.. eller inte!

Idag kom jag till en jobbig situation på jobbet. Jag försöker starta bilen -- bilen startar inte! Det var förövrigt min hatbil, vi kallar den bob:en, vi har ingen bra relation till varandra.

FAN!

Jag fattade ingenting. Ringde en manlig jobbarkompis plus farsan för att försöka ta reda på vad felet var. Farsan säger något om att den kanske inte känner igen nyckeln = stöldgrejs.

Jag kollar på nyckelknippan; Oj, 2 nycklar!

Så jag provar den andra. Och vips, bilen startade, pinsamt.

Men hur ska man veta att bara 1 nyckel funkar när det är 2 bilnycklar? Ne just det.

Sen gick jag och My och provade ut ett nytt läppstift till en tant, plus kollade på väskor och skor till oss själva.
That's my work, typ.



Jag trivs bättre med denne lille pärla.

Jobb & Jobb


Jobb idag igen och jag är mest rätt trött. Är förhoppningsvis ledig både fredag, lördag och söndag, underbart. Fest på lördag och jag saknar verkligen girlsen mina!

Snart ska jag sätta mig framför TV:n och kika på Men in Trees, riktigt trevlig serie faktiskt.


Tyresö Slott

image304image305
image306image307


Idag satt jag och Nella och drack saft vid Tyresö Slott ♥

Och så har jag börjat uppljusningsprocessen av håret.

Imorgon Jobbilijobb igen.

RSS 2.0