Kapten här

Nu har jag klarat sluttampen på Skepparexamen och har nu fått ett litet fint pass som det står "Diplomas" på. Mm ja, jag är stolt. Tretusen kronor senare liksom...

I helgen var det ju Hus 8 träffen med alla utom Nella. Nella har flytt landet i rädslan av oss, skämt osido. Men vi var först på Taxinge Slotts julmarknad och gled runt, provsmakade diverse grejer och tyckte att Olle var allmänt porrig i sin servetris-outfit. Oh yea. Sen drog vi till Erica och bara hade allmänt mysigt med a lots of bullshit.

Sen nu mina vänner, Hus 8 har nu en blogg
. Den är mest väldigt flummig men ack me like it!. http://hus8.blogg.se. Tänkte det var en bra idé att resten av Hus 8 crew kunde skriva någonstans eftersom alla utom jag och Nella vägrar skapa sig en egen blogg så man får hålla koll på dem (eller så vet dom bara inte hur man gör.).

Btw Jag försov mig till mitt nationella prov idag, jag är sämst...

image420
Olle kan minsan vara en gentleman ibland, checka servicen.

image421
Knark och "benmärgskakan" som jag kallade den.

Nattugglan här igen

Fyfan vad skönt. En hel del tyngd har nu lättat från mitt hjärta, ack ja. Skrev slutprovet i genetiken idag, pluggade satan, sköt upp projeketarbetet och höll på att hoppa ut genom fönstret på engelska lektionen (ligger nog kvar från Öknatiden...) Min stressade vecka har lugnat ner sig lite, lite iallafall. Fick mitt paket från cdon.com idag och har suttit och kollat på Alias heela kvällen...! Tyckte väl jag var värd det. Gossip Girl är by the way en rätt fancy serie, helt klart värd att ses!

Imorgon blir det bio med kusinen och några till (tror vi ska se den där Elisabeth or whatever..) och sen drar jag till Erica i Eskilstuna på fredagen för den efterlängtade hus 8 träffen. (Jag försökte precis förtränga att jag har eng. nationellt prov på fredag också.)

Jag har precis kommit fram till en sak, jag har fan inte shoppat på hur länge som helst?!? God, what's happening... Hösten kanske. Jag skyller på hösten. Hösten är grå, tråkig, regning, osocial. Hösten är allt tråkigt när man sitter ensam hemma och kollar på film, but it's kind of my thing, i like it, but whata fuck, i helgen blir det FEST!

Kram mina vänner det blir ljusare tider snart! (om inte växthuseffekten gjort en förjävla skada..)

image419

Evil never looked so good.

Addicted to everything..

Den här veckan är bara för busy för att jag ska orka göra någonting åt saken, typ. Jag längtar så innerligt till "jullovet", ja man har ju typ jullov nu igen när man fått för sig att plugga. Åh god va skönt de ska bli, jag ska bara dricka glögg och kolla på alla mina nya TVserier hela dagarna, gå ut lite med hunden kanske och festa lite. Åh fyfan vad skönt...

Idag har jag handlat lite på CDON.com, jag älskar att handla på internet, känns inte som man handlar på riktigt och då får man lite bättre samvete. Jag har typ köpt 2 säsonger av Alias, jag ska sträckkolla drygt 46 avsnitt på jullovet hade jag tänkt för att roa mig med något. Köpte dem typ bara för att David Anders is so awsome, gud vad jag är tragisk. Köpte också några pocketböcker jag även dem tänkte sträckläsa =) just looovely...

Jag har typ alltid hatat Tv-serier men nu har ju typ totalt freaked out on them. Har väl kommit fram till att de är bättre än film eller nått eftersom dom aldrig tar slut. Så nu laddar jag ner några avsnitt av nån ny serie kallad Gossip Girl. Låter rätt skoj så vi får väl se om jag fastnar för den. Återstår att se.

Stressbetyget till naturkunskapen på onsdag, genetik-prov! yey..

Jag orkar inte vara seriös i den här bloggen längre, jag ska freaky den out snart...
...och ja, jag älskar svengelska
.

image415

The Agent goes mission.

Jag och Åsi var konstnärliga äkta japaner igår och gjorde våran egna Sushi. Väldigt fab blev det. Hhm, kanske inte men it was good thogh! Lite missfostrade kanske but who cares. I övrigt så fullgjorde jag min plikt som fyllechaffis igår. Det var inte kul..

image414


Agent Sazzi has been on a mission today. Destroy Nellas fab blogg. Nerå, jag gjorde om den lite, blev faktiskt riktigt nöjd med den. Haha, var tvungen att terrorisera lite också.. Se for yourself http://nellagoesmissing.blogg.se

Jag lever ett dubbel rytmiskt liv

Nu är jag trött på det här. Jag har blivit riktigt nattaktiv. Måste gå upp tidigt till plugget, oftast. Sen kan jag inte hålla mig vaken på dagen, så då sover jag. Sen kan jag inte sova på kvällen. Och även om jag inte sovit på dagen kan jag inte sova på kvällen fören kanske närmare 3-tiden. Everyday. Det är så irriterande. Alla säger det är klart du inte kan sova om du sover på dagen. Men det är inte saken, jag kan inte sova IALLAFALL! Okej, jag har alltid haft svårt och sova men nu börjar jag fan bli trött på det här.

Ska skriva engelskt nationellt test imorgon klockan 8 på morgonen. Det suger ju verkligen hårt. Sen ska jag och Åsa göra egen sushi och kolla på Heroes. O sen åker ju Nettan hem imorgon, blir trist vi har haft skoj de här två veckorna.

Förövrigt börjar min blogg gå mig på nerverna. Jag skriver i den bara för att... Kanske ska dra ner på det här..
Ska man vara ärlig här eller?

Okey, idag har jag skrivit ett jävla religionsprov (Vet du vad socialdarwinsim är?), käkat köttbullar (det var äckligt), kollat på två Heroesavsnitt (som jag sett), sen somnade jag i soffan ett par timmar, vaknade och kollade lite mer på Heroes, nördade mig vid datan, facebooka, tanka, blogga, maila, googla på bilder av heta skådespelare.....
... käka middag, mötte Jeanette i skogen, prata lite, ladda ner lite musik, vägra plugga, prata lite till, Jeanette somna, lyssnar på musik, msn:a, sno snus av brorsan, prata sushi på msn.


Underbart fascinerade dag.

Now, bring me that horizon

image412Igår var jag på en föreläsning av Lars Hässler som seglat jorden-runt i 10 års tid. Ack ja, världen är stor. Det var en sak jag fick klart för mig. Det var verkligen häftigt att se allt han upplevt och varit med om, jag kan tänka mig att man får en hel del perspektiv på livet efter en sådan resa där man mött alla jordens folk, infödingar, dykt på atombomsplatser i Stilla havet och ja, you name it! Cool gubbe det där, som ocks skrivet en hel del böcker. Det var suveränt och väldigt inspirerande om att våga bryta upp från vardagen och bege sig iväg i fjärran öster!

www.yacht-jennifer.nu

Snön och annat ovettigt.

Snön kom på riktigt idag. Mysigt men samtidigt jobbigt som få. Jag har inte krockat farsans bil än vilket måste ses mycket positivt. Plugget sucks och jag vill göra något kul! Typ. Skrev ett engelska prov idag och det gick, inte bra, min engelskalärare har jag rena rama Agget-agrissionerna emot. Den 24:e är det Hus 8 Reunion igen i Eskilstuna med alla utom Nella. Really miss my girls.

Imorgon ska jag på föreläsning av en Jorden runt-seglare! Looking forward to that..

I övrigt har jag inget vettigt att säga. Livet rullar vidare i den mörka årstiden och evolutionen går sakta framåt...

Nu ska jag titta på nya Heroes-avsnittet vilket jag längtat till hela veckan, men efter 40 min är det slut och jag får vänta en vecka till. Banne mig världen när denna serie tar slut jag kommer typ dö. Ni som inte tittar på Heroes missar verkligen något. Till och med Åsa brukar kolla när hon är här (vilket måste betyda att det är något speciellt.. Åsa brukar nämligen hata att titta på TV med mig..)

Jag och Åsa var by the way på fantastiska Ica Maxi igår, igen. Jag köpte Pirates-filmen som släpptes igår. Mest en tvångstanke. Åsa köpte vin när vi var i Handen, det var nog också en tvångstanke, eller ren överlevnadsinstinkt. Vi gjorde våran shoppingrunda vilket betyder att vi scannar affärerna utan att gå in i dem. Det såg inte ut att finnas något roligt.

Blablabla..

Just a quote

image411
Dagens berörande Heroes-ord;


"First you show me that I can be harmed by no weapon, and then you cut me deeper than any blade possibly could."

- Takezo Kenzei (jag säger inte hans andra namn) to Hiro Nakamura


(Sorry om avslöjade för mycket för Heroes-fan som följer TV4's sändningar. Men som Leifi alltid säger "jajja...")

Obs! Jag har tråkigt, men han är het den nya Heroes skurken? hjälten? förrädaren? han-som-räddar-allt? Vi får se, han är ett mysterium, so far...

Jag talar ångest idag

Jag sitter bara o slappar i min säng, lyssnar på musik. Det är ångest idag. Städa-ångest, skol-ångest, allannan-ångest, framtids-ångest, framförallt! Är det för att det är vinter nu? Snön föll idag, vit slaskig, tråkigt. Sommaren är slut på riktigt nu och vi låser in oss i våra värdelösa små hålor kallade "hus". Varför låser man in sig i en denna lilla håla sex månader om året? När man kan åka någonstans där vi människor är mer skapta att leva, typ värmen. Snart tänker jag inte komma hem till Sverige på länge.

Nu har min inneboende Jeanette varit här i en vecka. Hon är dock hemma nu under helgen men kommer tillbaks imorgon igen. Vi har fördrivit tiden med att drömma oss bort i filmens värld och handlat på Ica Maxi, jag gillar Ica Maxi, det är exotiskt. Skolångesten tog verkligen grepp om mig den här veckan, har struntat i dryga 4 lektioner. Efter det får jag ännu värre skolkångest. Ja ni, det är inte lätt det är. Vart är vindarna som blåser förändring? Och vill jag ens ha dom, jo då, dom för mig nog bort snart. Seså, snart, vem vart man hamnar.

Jobbar gör man ju också. Är det såhär man ska tillbringa de närmaste sextiofem åren? Det är ju också en ångest i sig. Actually.. just your choice. I hate society. Jag vill leva på 1700-talet. Allting verkade roligare då. I'm just not much into high-technology.. Or wtf.

Nu ska jag så smått flumma vidare i min ångest-dag. Kanske njuta av min lediga lördag, kolla på några filmer och be back on work tomorrow och kanske hälsa på en och annan duva!

image410


















Det går feint.

Längtan till vatten och kunskapen om blod

It's just TO much right now. Aaaaaaaah. Så nu ska jag på skepparkursen. Sen plugga till 3 i natt.. igen.. Imorgon ska jag hålla någon (jävla) redovisning om blodet or whatever. Yeah right.

image408

Vad händer med världen?

Jag fick ett sms av min älskade Agnes i morse. Hon skrev "Svante är död........"

Allvarligt talat förstod jag inte så mycket. Jag förstod inte riktigt vem hon pratade om. Inte förens nu, när jag läste Marias blogg. Svante gick på Ökna. Det känns så overkligt.

"Två personer omkom i en våldsam singelolycka på Lännavägen mellan Handen och Huddinge tidigt på söndagsmorgonen. Bilen fattade eld och upptäcktes av en polispatrull, som larmade räddningstjänsten. När branden var släckt upptäcktes de två människorna i bilen. - Vi har inget som tyder på att det rör sig om något annat än en olycka. De har kört i hög hastighet och kört på saker, säger Michael Johansson, stationsbefäl på Södertörnspolisen. Det fanns kraftiga bromsspår på vägen och bilen hade bland annat kört in i en lyktstolpe och ett träd. Personerna i bilen hade inte identifierats på söndagseftermiddagen."



Inte nog med det. Samma dag. Läste jag om en olycka och tänkte inte så mycket mer på saken. Fören dom började prata om den på jobbet idag och när sedan min mamma ringde och berättade att min bror var i ishallen utan att spela hockey. Utan för att en kille i Tyresös A-lag och hans mamma, som jobbade i cafeterian i ishallen hade dött.

Min bror brukar spela i A-laget. Alla träningar har varit inställda idag...

"Två personer omkom i samband med en svår trafikolycka i närheten av Farsta i södra Stockholm på söndagseftermiddagen. Ytterligare två personer skadades. Olyckan inträffade vid 16-tiden i korsningen Magelungsvägen/Mårbackagatan. En ensam förare ? en 21-årig man ? körde med hög hastighet in i korsningen och frontalkrockade med en bil. I bilen färdades tre personer. Två av dem omkom den tredje skadades allvarligt. Personerna satt fastklämda i bilen under en längre tid och ett stort antal räddningsenheter skickades till platsen. ? En ambulanshelikopter kallades till dit och förde en av de skadade till sjukhus. De övriga fördes till sjukhus av ambulanser, säger Towe Hägg vid polisens länskommunikationscentral i Stockholm. 21-åringen, som klarade sig med lindriga skador, misstänks för rattfylleri och vållande till annans död. Trafiken på de aktuella vägarna stängdes av under räddningsarbetet. Det var på söndagskvällen fortfarande svårigheter att ta sig fram om man kom från Skogåshållet på väg mot Farsta. "



Förra lördagen skulle jag och Camilla in till stan. Vi var på Gullmarsplan. Men det kom inga tåg. För det låg någon på spåret. Vi såg en del, men förstod inte vad som hade hänt eller om personen var levande eller inte. Sen sa dom åt alla att utrymma stationen. Vi var chockade. Som tur var läste jag på kvällen att det var en tjej som blivit nerknuffad på spåret, och hon hade överlevt.

I helgen blev en person återigen nerknuffad på spåret i Stockholm. Han överlevde inte.


Jag sitter här chockad och bara undrar, vad händer med världen?
Det känns så overkligt när personer bara försvinner och när otäcka saker händer alldeles nära.
Vågar man någonsin köra bil igen?
... och stå aldrig för nära tunnelbanespåret. Snälla.


Vila i frid.

Piratparty med kusinen

image407image406


I lördags för det fest för fylla muggar hos min älskade kusin.
Haloweenfest rättare sagt. Jag och kusinen gick verkligen in till det hela och förvändlades till fruktade pirater, med en hel lång historia bakom oss typ.
Förfestade hemma hos henne i Haninge. Vi blev väl en femton personer och dom flesta var ett par år äldre än mig om man säger så.

Senare drog vi in till Golden Hits, gratis och före i kön, eftersom hon jobbar där. Nice. Shaka loss lite ett bra tag. Mötte sedan upp Åsi och drog hem med henne. Ohlala. Helt vild kväll...

Dagen efter pratade jag med en chockad mamma. "Micke har slagit upp hela huvudet, han har sytt 24 stygn, jag höll på å svimma..." Jodå, min bror såg ut som Frankenstein. Hade ramlat i en trappa och slagit upp halva pannan hela hårfästet upp. Sytt 24 stygn utan bedövning på SÖS till klockan 6 på morgonen.

Nu har dessutom Camillas lillesyrra Jeanette flyttat in här
och ska bo här i 2 veckor medan hon har praktik. Superskoj :) Nä, nu ska jag återgå till pluggandet. Ciao!

Sleepy Hollow

image404


Pluggandet har gått uselt idag, really. Kan aldrig göra något fören i sista sekund. Så typiskt mig.

Nu ska jag sätta mig ner och kika på Sleepy Hollow, superbra och perfekt för lite haloweenstämning.

Imorgon ska jag försöka hitta något till min maskeradoutfit och träffa Anna-Karin i stan.

Nattinatii

Operan

image403



Good morning starshine
, the earth says hello..

Nya stövlarna on da buss in till stan. Supersköna.

Knarki och jag var på operan igår och drack rom och rödvin. Trevlans.

Haloweenfest fixad med utklädnad och allt. Har inte varit på "maskerad" sedan man var superliten känns det som så man får väl se hur det här slutar.

Nu måste jag verkligen försöka jobba lite på projektarbetet! Ciao!

RSS 2.0