Äntligen är trailern ute!

image33





Äntligen, äntligen verkar det som dom tillslut släppt trailern till Pirates of the Caribbean 3: At World's End på internet. Och jag kan inte vänta längre. Av info jag hittat ska den ha Sverigepremiär den 23 maj. Trailern finns att beskåda här. Åh nä nu kan jag faktiskt inte vänta längre tills jag får träffa min älskade Jack igen!





Sorg i Åsättra

Vila i frid gumman
I måndags var det den dagen
I måndags fick min älskade häst vandra vidare till himmlen

Jag kommer alltid minnas dig, min prinsessa.


image31

Nicole goes cute

image30
Underbart söta Nicole Richie, i en underbart söt vit alldeles somrig klänning.
Me want.

Heath goes shopping ala Aussie

image29

Såg precis denna söta bild på min andra stora  kärlek australienska Heath Ledger och hans lilla ganska nya familj tillsammans med den andra Brokeback Mountain-stjärnan Michelle Williams. Såg föresten också att han hade två nya filmer på gång snart, det är "I'm not there" som kommer antagligen i slutet av 2007 och så "The dark knight" som inte kommer förens 2008. Har faktiskt sett den rätt så nya "Candy" som kom ut 2006, som dock så vitt jag vet inte finns att fåtag i Sverige (ännu?) eftersom den är australiensk. Nåväl, Heath, jag har alla dina filmer, så än har jag inte glömt dig. Ska bli spännande att se vad det blir här näst.

Hus 8 in memory

image28

Vi hade en internat tid som ingen kunde ta ifrån oss, och ingen kunde uppnå oss heller. We will stay close forever. Även om vi kanske inte ses så ofta. Hus 8 flydde landet efter studenten, på skilda vägar. Norge, Canada, England och Nya Zealand. Men gud vad jag saknar oss ibland. Här är en gammal bild på fyra Hus 8:are innan krogen i Nyköping. Från vänster Camilla, Mia "Bullen", Jag och Katarina "Knark". Hörni, vi måste samla oss igen och smida planer, någon gång.

"För hur många potatisar finns det i traktorn..?!?"

Me want.

image27






Men åh
, jag vill också bara glida runt på stan och se sådär alldeles allmänt skitsnygg ut! Bara XL-takeaway latten som saknas, och det vore fullländat. Me love.



sisådär precis ala Mary-Kate Ohlsen stil.








Woho fick piercingarna

Idag. Det gick ju himla fort. Är riktigt nöjd med dem. Blir supersnyggt till sommaren, med lite solbränna och träning på det kanske. Ska nog beställa mer därifrån så fort det blir lite mer klirr i kassan. So now, summer, where are you?

Me goes creative

Tadaa, så nu äntligen, ni ska få ta del av mina "konstverk". I brist på annat fick jag idén att publicera dessa. Bilderna är väl inte great med tanke på att jag tog dem med mobilen. Den första, landskapet målade jag med akryl för flera år sen, undrar om det inte var 2003. Travhästen avbildad under min skadeperiod i Nya Zealand i slutet av 2006 även den i akryl. De två sista föreställer min stora kärlek Johnny Depp, tecknade i början av 2007 med kolpenna. När jag plötsligt fick ett ryck att jag skulle lära mig teckna människor. More to come!


     

Ett livs beslut

Nu sitter jag tillslut här med ett tefefonnummer framför mig, numret är till Stockholms Nödslaktservice. Efter diskussioner med både min mamma och min mamma nummer 2 (ska vi säga svärmor numera?) om denna neverending story angående min häst har jag beslutat för att ta bort henne. Idag ringde jag. Måndagen den 26:e blir det, kl 9.00. Jag kan inte säga att det var lätt, men de känns nog rätt ändå.

Och till den lilla man som kom in i mitt liv igen, det var nog precis i rätt tillfälle. Du är underbar. Vill bara att du ska komma hem snart.

About missing


" Så jag räknar stegen mellan städer
mäter mil mellan minnen
och solstrålar som föll på ditt huvud
från himlen genom mina händer
Så om du är ensam i natt
skriv mitt namn
om du saknar värmen av en hand
sök mig och du finner mig
i ditt hjärtas öde land. "



Piercing-beställning

Beställde två navel-piercingar från www.star-piercing.net idag. Jag hade världens beslutsångest. Men till slut blev det dessa två plus några extra ploppar (eftersom jag tappar dom hela tiden). Ska bli spännande att få hem dem.

 

Livskrisen 18 mars

Ibland tror man att man nått botten, när det visar sig att det kan bli ännu värre. Det värsta är när det blir situationer som man verkligen inte vet hur man ska ta sig ut. Som det just nu, är med min häst. Skulle försöka göra ett försök att slå på skon idag, som hon tappade efter tre dagar. Men pleggiatet (lugnande medlet) funkade inte alls på henne, trots att jag gav dubbel dos. Så ingen sko kom på. Jag vet inte vad jag ska göra, kan ju inte direkt åka in till kliniken varannan dag och slå på tappskor, det går bara inte. Hon blir också bara galnare för varje dag, ju mer man bråkar. Jag orkar inte mer, och inte hon heller för den delen. Jag vill bara få slut på den här historien men jag vet inte hur. Hon kommer aldrig bli en häst igen, jag har redan insett det, men veterinärerna bara envisas... Så imorgon blir det att ringa Täby igen och försöka förklara situationen. Vilket antagligen bara kommer bli ännu något värdelöst förslag.

Värdelöst vetande om mig

Klädesplaggen jag älskar
Mina rosa klänningar från Dotti i Nya Zealand, min Bal/studentklänning från 2006 som jag sydde och designade själv. 

Skorna jag älskar
Högklackat av alla slag, om jag ändå kunde gå bättre.

Saker jag inte går hemifrån utan
Mobilen, plånboken, tuggummi, lypsyl el. läppglans & snus. (nycklarna glömmer jag ungefär alltid, hm..)

Personer jag inte klarar mig utan

Alla mina älsklingar! Ni vet vilka ni är. 

Personer jag ofta ringer
Anna-Karin, Camilla, Jimmy, Linken & Åsa

Böcker/filmer jag gillar
- Finding Neverland
- Pirates of the Caribbean, allesammans.
- Lord of the Rings, allesammans där med.
- Edward Scissorhands (jag är kär i)
- Sleepy Hollow (Tim Burton äger) and a lots of more! 

Musik jag oftast lyssnar på
Trance, club & dance av olika slag, men även en del modernt. 

Favoritkändisar (manliga)
Johnny Depp, the one and only. 

Favoritkändisar (kvinnliga)
Nicole Richie (jag älskar hennes stil) & Cameran Diaz (hon är bara allmänt häftig)

 Som person är jag
Jag är en slags riskperson, jag tycker om farliga & galna saker. Jag ska alltid vara värst, jag har typ inga gränser. Jag är kanske lite av en pojkflicka ändå..

Sak ni (kanske) inte visste om mig

Jag blandar engelska & svenska typ hela tiden nuförtiden. Jag har en piercing i naveln, haha.

Saker jag säger för ofta
Palla, typ, jävla skiit

Jag är svag för
Bruna ögon, dockliknande klänningar, kaffe & mörk chocklad 

Saker jag bara ska ha/göra i framtiden

Jag ska dyka i karibiska havet, segla, köra mera motocross, köpa en Andalusisk häst och en American Painthorse samt ta jägarexamen (som jag varit på gång med i några år nu.)

Sak jag önskar mig just nu
Att en hemlig önskan blir uppfylld...


Kind of "framtidsplaner"

Mitt liv är ju inte sådär händelserikt för tillfället, även om jag gärna önskar att det var. Ibland får man dock sitta och planera lite ändå.

31 mars - Apassionata, Globen (Jag, mamsen, Kia, Camilla, Nettan, Jossan, A-K.... typ nåra till)
2 april - Ortopeden, St:Görans sjukhus (gah, dödsdomen typ...)
4 april - Täby Galopp kliniken (igen med Sessan, lyckat att hon dock redan trampat av sig en sko.. great!)
5-6 april - Jimmy kommer hem igen... :)

England, snarast framtiden?
Jobb & jobb, jag vill också kunna jobba nu!
Frankrike, in summer please love?

Thailand, I want to go there again and shop along.
Västindien, jag ska dit och dyka en dag!

Gamla stan idag

Agnes ringde mig imorse, inte så ofta man hör från henne nuförtiden. Hon var visst i Stockholm, så jag tog mitt pick och pack för att åka och hälsa på henne. Gick in på cafét Muren och drack en Chai-Latte samtidigt som vi pratade om livet, precis som förut...

Jag fick ett sms..

Igår. Och det känns som hela min livssituation förändrades på en sekund. Kind of wierd. Is it possible that this is true? It will might be a happy story of this after all...

Jag roar mig

Ibland när jag har tråkigt måste jag bara göra sådana här allmänt roliga musikvideor för att underhålla mig själv lite. Dessa är med klipp från Pirates of the Caribbean 1 & 2 och låtarna är Nelly Furtados All good things (come to an end) och Cascadas One More night (Dan Winter Remix). Haha!

http://www.youtube.com/watch?v=hQBy8z_rT8Q

http://www.youtube.com/watch?v=1eGDiHTuSxE


Hälsningar från Sundsvall

image20
Den nya ägaren av in före detta häst skickar ibland lite bilder på honom till mig. Det är alltid lika roligt att höra att det går bra för dem. Jag köpte Belshazzar ox "Sazze" sommaren 2003 när han var 2-år (född 2001) och sålde honom i slutet av 2005. Jag red in och utbildade honom själv innan jag sålde honom upp till Sundsvall där han nu bor tillsammans med en annan arabkompis. Sazze var minst sagt en väldigt speciell rackare och vi var på så många äventyr tillsammans. Speciellt minns jag när vi tillsammans med Agnes och Kharishna, red rakt igenom Nyköping för att komma till havet.

Jag tycker den här bilden på Sazze bara är så fin. Börjar nästan sakna honom lite ibland.



Depps dotter svårt sjuk

image19Johnny Depp tar en paus från skådespelarkarriären tills hans och flickvännens Vanessa Paradis 7-åriga dotter Lily-Rose helt tillfrisknat från sin sjukdom.

Den 43-årige stjärnans sjuåriga dotter togs akut in på sjukhus den 28 februari med en allvarlig åkomma som ryktas ha orsakats av ett sår på armen som blivit infekterat och som ledde till blodförgiftning.

Lily-Roses hälsa har sedan dess förbättrats avsevärt och hon skrevs ut från sjukhuset i London i slutet på förra veckan. Trots det lägger Johnny Depp inspelningen av filmen "Sweeney Todd"  (produceras av Tim Burton) på is tills dottern blivit helt frisk.

Enligt källor till engelska The Sun kommer samtliga som jobbade med projektet sägas upp om inte Johnny ändrar sig och återvänder till inspelningen till helgen.

Han vill inte komma tillbaka förrän Lily-Rose är helt återställd. Tanken är att de ska återanställa alla när hon mår bättre, förklarar en branschinsider.

Johnny Depp för allt, det finnas inga ord för den här människan, han är bara helt fantastisk.

Källor: Aftonbladet, Msn starlounge

Ett riktigt kap

image18




Jag och Anna-Karin tog en riktigt snabbtitt inne på H&M i city och gjorde världens fynd väldigt impulssivt. Vi båda köpte oss en varsin pastellgul knälång fluffkjol på rea, för ja, löljliga 29:-. Den ser i stort sett ut som kjolen på bilden, men har även fickor och snörning upptill, korsettlikt. Kanske inte passar riktigt ännu, men blir nog perfekt till sommaren med rätt tillbehör. Riktigt söt iallafall.






Vi längtar tillbaks lite..

Nya Zealand. Jag, Camilla och Anna-Karin drog ju iväg på avskedsfest i Strängsnäs för några veckor sen. Återförening med kära grabbgänget från Strängnäs. Jag och Camilla kom ju dit med våra god råd om Nya Zealand eftersom Jacob och Patric, skulle åka iväg, just det, till Nya Zealand. Nu har vi följt deras resa på resedagboken.se och vi kan ju inte säga mer än att vi faktiskt längtar tillbaks! Även om solen så saktar har börjat stråla lite även här i Sverige dom senaste dagarna så skulle jag inte ha något att ligga på beachen i N.Z i 30+ grader. Jag ångrar så mycket att vi inte hann uppleva mer när vi var där i fem månader. Men men, livet är ju inte slut ännu och det finns många städer att upptäcka och hav att drunkna i. Men pojkar, ni verkar ha det toppen, men vi saknar er. Lycka till on the trip! Och hälsa alla maorier...


Nya Zealands stjärnor

Vill bara dela med mig av en vacker bild på en av Nya Zealands bästa fullblodshingstar. Som jag och Camilla fick äran att åka och se privat (nå, Camilla hade raggat upp hingstskötarna på krogen, haha). Black Minnaloushe som hingsten på bilden heter, var på jorden runt resa och skulle bara stanna i Cambridge inte allt för länge till. Vi kom och hälsade på honom på Windsor Park Stud. Black Minnaloushe uppskattas vara värd (ja, håll i er..) 150.000.000 svenska kronor. Vi hälsade även på hingstarna Falkirk, King's Chapel, High Chaparral, Thorn Park, Golan och Star Way. Alla världsberömda stjärnor.

 

Täby Galopp kliniken

Måndag. Upp tidigt, vid 7.00 (gudars, jag är inte van vid sådana tider längre, puh.). Koppla på släp för Audi:n och försöka lasta Sessan. Gick ganska så snabbt och sen begav vi oss, jag och Camilla till Täby för ännu ett av Sessans klinikbesök. Skulle skos vid 10.00, vi fick dock vänta till över 11.00 innan dom tillslut skodde henne. Hon stod kvar över lunchen och fick träffa veterinären där efter. Springa, longera, böja hit och dit. Sessan fick nog vid böjprovet och fick totalagrissioner på veterinären som fast beslutet skulle hålla fast henne (vilket, som jag redan vet, inte går eftersom hon reser sig tills hon är fri). Bedöva hovar, linda ben och tillslut vid 16-tiden var det dags att bege sig hemåt, med en häst som var redan väldigt frustrerad. Tacka det, lastad tillslut men tyvärr blev vi inte så mycket klokare av besöket. Hon rör sig mycket bättre än förut. Men veterinären proppsar fortfarande på att det är hovarna som spökar och att hon inte har några problem med dom 5 avbrutna tornutskotten. Nåja, vi får väl se om 3 veckor vad dom säger. Fick faktiskt även fram lite intressant fakta om att min kära häst stått i träning hos proffstränaren Michael "Mischa" Kahn, och en djurskötare på kliniken kände honom och skulle höra med honom om Sessan eventuellt råkat ut för något.

 
Min häst; Strong View xx innan jag köpte henne.

Vilse på T-centralen 2007

Söndag. Min & Anna-Karins goda gärning blev att köra Jimmy till centralen eftersom han skulle tillbaks till skolan i Sundsvall. Det slutade nån helt annanstans. Jag som chaufför lyssnade allt för väl på de goda råd om vägbeskrivning som min kära vän gav mig, vi åkte ner i någon tunnel istället, var halvt påväg hem till mig men lyckade tillslut hitta något parkeringsgarage i närheten av centralen. Och dagens kostnad, ungefär 1 kr i minuten att stå där, ibland bara hatar jag Stockholm. Nåväl, vi kom till centralstationen tillslut när det ändå visade sig att alla biljetter till Sundsvall var slut, nämen, jippi. Jimmy såg ganska lycklig ut som tur var.
Åkte istället till Heron City och tänkte gå på bio, smög runt lite, drack kaffe, köpte vindruvor på Willys och såg tillslut Nina Frisk. Helt okej svensk film, ganska rolig och roande, men kanske inte någon av mina favoriter. Den handlade om en 35-årig flygvärdinna och hennes liv, förhållanden osv. Sen hem igen och pussa på Camilla som annars aldrig är hemma.

image11
Svensk Film; Nina Frisk

Klänningar, klänningar och åter klänningar



Hittade ytterligare en otroligt söt klänning, helt i min smak, måste måste bara ha! Jag tänker aldrig mer ha på mig ett par jeans, klänningarna är här för att stanna och jag bara älskar det. Så bekvämt och ändå underbart snyggt.






Senaste inköp

Köpte mig en skjortklänning från H&M, väldigt bekväm med fickor och allt. Riktigt söt. Hittade en ungefär exakt kopia på Ellos hemsida.

Nästa projekt

Jag bara måste ha en klänning i den här stilen, det får bli mitt nästa syprojekt. Orginalet kommer från Stylein. I förövrigt även en riktig förklädesklänning, så sockersött, blir också ett framtida projekt. I vår blir det klänningar, klänningar och åter klänningar för min del, jag kan inte vänta. Modet just nu är helt i min smak, så sött. Och så skorna, jag vill springa runt i mina ballerinaskor, de svarta i lack är underbara. Jag har faktiskt redan ett par, egenimporterade från Nya Zealand, där det redan var sommar.

Soff filosofi

Som lugnet innan stormen, allt är tyst och stilla, inte ens fåglarna sjunger försiktigt längre. Som andetaget innan du dyker i. 20 år fyllda, är det nu allt startar, är det här början, på livet? En sak är jag i varje fall säker på, jag ska då aldrig växa upp, visst man måste ju bli gammal, men väx aldrig upp. En klok man sa det en gång. Så nu då, va händer? Jag är fri, jag kan göra vad jag vill, egentligen, om jag bara tror på det tillräckligt mycket. Men jag tror inte på något tillräckligt mycket för att veta. En enda stor förvirring som bara gör mig låg. Ge mig någon slag uppenbarelse, vart ska jag börja?


Minnen från midsommar

Som en gammal vän Jesper skickade till mig alldeles nyligen, och jag helt plötsligt fick en sådan längtan efter sommaren. Vintern börjar kännas alldeles för trist nu, den hänger som en grå skugga över hela vardagen och gör en ju verkligen inte på bättre humör. Slaskigt och mörkt, som om jorden skulle gå under i morgon. Nej riktigt så illa kanske det inte är. Men jag längtar efter vårsolan, jag vill springa runt i ballerinaskor, kjol och klänning, hoppa från klippor och fika på verandan. Ge mig sommar nu, I love it!


image4  image5
Hela gänget i Strängnäs 2006 och Corax äter Jesper, typ.

En kväll med Johnny

Nu har jag sådär allmänt tråkigt igen, känner mig allmänt sliten, inte som samma person längre liksom typ som en sån här "jag är bakis-sliten, ingen får se mig"-dag. Ja, precis så är det. Men ändå ska jag nog tillbringa kvällen med Johnny idag, han med ögonen, det ruffsiga halvlånga håret, höga kragar och skumma kläder. Annars händer det inte så mycket i mitt liv för tillfället, sitter och fördriver en grå vardag i väntan på läkare, leker lite med hunden om jag har lust om jag inte är hos min andra låtsasfamilj i Åkersberga, där också min häst bor (som är skadad och kanske inte i livet så länge till). Nåja, mina känslor för Johnny är dom samma, han finns alltid där när man behöver honom, som pirat eller något annat märkligt, i vilken anda man än vill.  Ikväll blir det nog "Dead man", jag har faktiskt inte sett den ännu. Jag tror vi kommer bli gamla tillsammans jag och Johnny Depp.

image2

Livet springer och jag kan inte ens gå

Den nya tidsåldern är här, hundra vägar att gå men ingen som riktigt känns rätt. Eller är det för många som känns rätt vilket gör det omöjligt att välja. Det spelar ingen roll hur många gånger jag funderar på det, det slår mig aldrig ändå.

"Tiden flyter förbi,
som en dimma utan konturer
och jag är rädd,
för jag står bara i mitten
och låter den passera."


Ja, ungefär så på något vis känns det. Livet springer och jag kan inte ens gå.
Det var i janurari jag kom hem från min och Camillas 5 månaders jobb-period i Nya Zealand. Tänk att jag bringat 5 månader av mitt liv där borta i Sagan om ringen-landet, rätt så ofattbart faktiskt. Men 2 diskbråck senare orsakat av den hårda galoppsporten är man hemma på svensk mark igen.

image1  image3
Camilla och Jag i N.Z

RSS 2.0