Streets of London part 2

Well. London var askul. Problemet med att inte ha någonstans att bo löste sig rätt snabbt, vi blev kvar på första stället vi gick in på och det var bra, förutom sista dagen när vi fick byta till ett 8manna-rum med några schommar som gick och la sig vid 7 när vi skulle göra iordning oss för kvällen. haha.

Det var verkligen rea-månaden och hur mkt snyggt som helst. Köpte mig bland annat 2 par skor, en klänning, ett partylinne och en massa annat. Skulle kunna gått där i en evighet! Lovely.. Jag erkänner att vi hade lite problem med överviktsproblemet på bagaget när vi skulle hemåt, hrmpf. Vi vandrade runt hela dagarna, mer eller mindre slitna från dagen innan. Fikade på Starbucks och massa sånt. Nätterna spenderade vi i Soho där vi träffade på alla möjliga människor. Det roligaste var ändå Agnes gangsta man som hade ärr från att ha blivit skjuten på benen. Haha.

Vi har iallafall haft superlyckade dagar!!

Orkar inte lägga upp alla bilder en och en här på bloggis men jag satt och lekte med Movie Maker och gjorde ett litet bildspel med musik och grejer.. helt klart lite roligare.. :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0